حتی خاله ام هم نگام میکنه باهام حرف میزنه رومو میکنم اونور فرار میکنم
چه برسه ادمای غریبه
ــ ـ ـ ـ ـ ـ ـ . . . . ــ ـ ــ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ . من و رفیقم متاهل و مجرد هستیم.. ۲ نفری روی این اکانت هستیم 🫂 ((( تاپیکارو باهم قاطی نکنید🚫 )))
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ــ ـ ـ ـ ـ ـ ـ . . . . ــ ـ ــ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ . من و رفیقم متاهل و مجرد هستیم.. ۲ نفری روی این اکانت هستیم 🫂 ((( تاپیکارو باهم قاطی نکنید🚫 )))
اختلال هست منمدارم کسایی که در اجتماع و ارتباط با ادما اضطراب میگیرن و از موقعیت های اجتماعی اجتنا ...
خیلی بده. من حتی خاله هام باهام حرف میزنن خجالت میکشم
عزیزم آیا شرم اجتماعی داری؟ گاهی اوقات آدم بنا به نحوه ای که بزرگ شده اعتماد به نفس و عزت نفسش کم میشه . بعد فکر می کنه من کافی نیستم من ارزشمند نیستم و از اجتماع به هر نحوی فرار می کنه
عزیزم آیا شرم اجتماعی داری؟ گاهی اوقات آدم بنا به نحوه ای که بزرگ شده اعتماد به نفس و عزت نفسش کم می ...
نه شرم نیس. از اینکه تو چشاشون نگاه کنم استرس میگیرم
دیگه نمیدونم چه حرفایی میزنم
ببین شاید اعتماد بنفس نداری من خودم یه زمانی با کسی ارتباط چشمی برقرار میکردم چشمام پر اشک میشد ناخو ...
کوتاه حرف میزنم... کم حرفم
همش از دید دیگران فرار میکنم.
وقتی هم میخوام راه برم در مقابل مردم انگار محاسره شدم اون لحظه میخوام بخورم زمین😐💔