2777
2789

ارتباط چشمی به شدت ضعیفی دارمممممم 

حتی خاله ام هم نگام میکنه باهام حرف میزنه رومو میکنم اونور فرار میکنم 

چه برسه ادمای غریبه

ــ ـ ـ ـ  ـ ـ   ـ . . .  . ــ ـ ــ  ـ ـ    ـ ـ ـ ـ  ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ   ـ ـ ـ ـ .  ‌  ‌من و رفیقم متاهل و مجرد هستیم..   ‌ ‌  ‌‌۲ نفری روی این اکانت هستیم 🫂   ‌ ‌ ((( تاپیکارو باهم قاطی نکنید🚫 )))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اضطراب اجتماعی نداری؟

یعنی چی  بیماریه؟

ــ ـ ـ ـ  ـ ـ   ـ . . .  . ــ ـ ــ  ـ ـ    ـ ـ ـ ـ  ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ   ـ ـ ـ ـ .  ‌  ‌من و رفیقم متاهل و مجرد هستیم..   ‌ ‌  ‌‌۲ نفری روی این اکانت هستیم 🫂   ‌ ‌ ((( تاپیکارو باهم قاطی نکنید🚫 )))

اختلال هست منم‌دارم‌ کسایی که در اجتماع و ارتباط با ادما اضطراب میگیرن و از موقعیت های اجتماعی اجتنا ...

خیلی بده.  من حتی خاله هام باهام حرف میزنن خجالت میکشم

عزیزم آیا شرم اجتماعی داری؟ گاهی اوقات آدم بنا به نحوه ای که بزرگ شده اعتماد به نفس و عزت نفسش کم میشه . بعد فکر می کنه من کافی نیستم من ارزشمند نیستم و از اجتماع به هر نحوی فرار می کنه 

عزیزم آیا شرم اجتماعی داری؟ گاهی اوقات آدم بنا به نحوه ای که بزرگ شده اعتماد به نفس و عزت نفسش کم می ...

نه شرم نیس. از اینکه تو چشاشون نگاه کنم استرس میگیرم

دیگه نمیدونم چه حرفایی میزنم 

ببین شاید اعتماد بنفس نداری 

من خودم یه زمانی با کسی ارتباط چشمی برقرار میکردم چشمام پر اشک میشد 

ناخوداگاه 

چون خودمو پایین میدیم نمیدونم 

تما وقتی بیشتر تو اجتماع بودم این مشکلم حل شد 

ویژگی دیگه ای نداری؟

ببین شاید اعتماد بنفس نداری من خودم یه زمانی با کسی ارتباط چشمی برقرار میکردم چشمام پر اشک میشد ناخو ...

کوتاه حرف میزنم... کم حرفم

همش از دید دیگران فرار میکنم.

وقتی هم میخوام راه برم در مقابل مردم انگار محاسره شدم اون لحظه میخوام بخورم زمین😐💔