2777
2789
عنوان

حالم از مستأجری بهم میخوره شما چی

246 بازدید | 22 پست

آدم حس حقارت پیدا می‌کنه با رفتار صابخونه ها 

بابا کاخ نیاوران که ندادید دست مستاجر خونه داد که اونم کرایه و پول پیش میگیرن 

دیگه نمی‌دونم چرا مستاجر و خواسته هاش ارزش قائل نیستن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با اینکه مستاجر نبودم اما درکت میکنم خیلی سخته امیدوارم خونه دار بشی خودت

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

منم همین جورم بخصوص اینکه در مورد تعداد اعضای خانواده ازت سوال میپرسن من از بچگی مستاجر بودیم خودمون خونه داریم ولی تو ی شهر دیگست ولی هیچ وقت رفتار بدی با مستاجر نداشتیم

اره خیلی سخته 

خونه کوچیک و داغون باشه ولی برا خودت باشه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

عزیزم جمع نبندین 

ما خونمون دست مستاجره

بنده خدا زمان تخلیه گفت چرا برای تعقیر پول پیش زنگ نزدید مام به خودش گفتیم آنچه عرفه و در توانته اضافه میکنیم

خودش رفت تحقیق کرد گفت اینقدره و واریز کرد و خونروز تمدید کردیم

بدون هیچ مشکلی هرجاام نیاز به خرج کردن برای خونه باشه اگه به عهده ما باشه سریع انجام میدیم

به عهده مستاجر باشه خودش انجام میده به ما نمیگه

بستگی به جنبه صاحبخونه داره ما مستاجر داریم سال تا سال نمیبینمش یه بار اول که میاد شوهرم میره یه بار بعد چند سال آخرش که میخواد تحویل بده من که اصلا نمیبینمشون هر کاری هم بخواد ز نگ میزنه فلان کار و کنم از کرایه کم میکنه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت