2777
2789
عنوان

ازدواج تو چهارده سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2452 بازدید | 136 پست
گلم مادر شوهر من ۷۰ سال پیش ازدواج کرده 😂

حالا همون😁

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

حق داریجوری مغزمان شستشو دادنکه برامون هضمش سخته که بچه وقتی به ین بلوغ برسه، و نیازهای..... طرف دوس ...

یعنی تا به بلوغ جنسی رسید بره تو بحث تاهل؟؟ 

من طرزفکرتون دوست ندارم

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگممن اینقدر رو پسرم میترسمتازه ۱۳سالشهبرام سخته بفهمم دوست دختر داره

برات سخته بفهمی دوست دختر داره ولی سخت نیست سریع وارد بحث تاهلش کنی؟؟ 

ادم علاوه بر بلوغ جنسی باید به بلوغ عقلی هم برسه

بچه۱۳ساله نمیفهمه زندگی تاهل یعنی چی مثل مامان ها ومادربزرگ های ما مسئولیت پذیر نیستن

چی بگممن اینقدر رو پسرم میترسمتازه ۱۳سالشهبرام سخته بفهمم دوست دختر داره

شما کودک همسری خیلی میپسندین ولی من نه

توبحث ازدواج علاوه بر بلوغ جنسی بلوغ عقلی هم مهمه

یعنی شما میگی پسر ۱۵ ساله به خاطر انعطاف تو این سن خرج خونه بده کسی نمیگه ۳۰ سالگی ازدواج کنه ولی ۱۴ ...

اصلا یه چیزی میگه ها.. بچه های ۱۴ ساله رو هر روز میبینم ..بیشتر از مادراشون باهام راحت و رفیقن. از هر دری حرفی میزنیم. واقعا ناپخته هستن .مسائل رو خیلی سطحی میبینن. درواقع دختربچه هایی هستن با جسم بزرگتر!

اصلا یه چیزی میگه ها.. بچه های ۱۴ ساله رو هر روز میبینم ..بیشتر از مادراشون باهام راحت و رفیقن. از ه ...

اره واقعا بچن اصلا تو فاز رمان و اینان همین دانش آموز خودم وافعا دلم براش میسوزه کلا تو دنیای بچگی خودشه و پی بازی و دوستاش و درس قطعا نمیتونن کسی که یه عمر قراره باهاش زندگی کنن رو پیدا کنن هر چی ازدواج تو این سن دیدم من تهش طلاق بوده جدا هم اینکه چطور یه بچه ۱۵ ساله قراره خرج خونه بده یا بچه دار شه و بچه بزرگ کنه فکر نمیکردم واقعا هنوز کسی با ابن تفکر باشه 

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

به خودم گفتم بهار خاک تو سرت هنوز فک میکنی بچه ای ۲ سال کوچیک تر از تو شوهر کرده

واقعا خودمو یه بچه میدونم مگه میشه الان چجوری سیاست رابطه با شوهر و خانواده شوهرو داره

شانس بیاری پشیمون نشه ادم سنش بالا بر تفکرات متفاوت

ما کاری نمیکنیم پشیمون بشه خودم اندازه موهای سرم از دست خونواده شوهر کشیدم امیدوارم برا زن داداشم جبران کنیم خدا فرصتمون بده برا ما فرقی نداره یه خواهر بهمون اضاف شده هروقت مشکلی داشتن راهنمایشون کردیم اینقدر وابسته ماهست وابسته خونوادش نیست

شانس بیاری پشیمون نشه ادم سنش بالا بر تفکرات متفاوت

برادرم فوق لیسانس داره شرکت داره دستش به دهنش میرسه بهترین دانشگاه تهران درس خونده روزانه گفتم بدونی سطح فکریش پایین نیست

واقعا معنی دوست پسر چارتا کافه و ایناست؟آخه نباید خودمونو به خ بزنیم

بله هست. هرکسی رفتارش با پارتنرش فرق داره. ولی در جامعه ما این ارتباط به کار بدکاره ها تشبیه میشه.

به خودم گفتم بهار خاک تو سرت هنوز فک میکنی بچه ای ۲ سال کوچیک تر از تو شوهر کردهواقعا خودمو یه بچه م ...

اره به خدا...تو هم هنوز بچه ای چه برسه اون وافعا نمیدونم چطور قراره خونه زندگی اداره کنه و بچه دار بچه بزرگ کنه و با قوم شوهر کنار بیاد