سلام
من 16 سالمه و کلاس یازدهمم وزنم 37 عه و قدم 161 تابستون پارسال وزنم 61 بود و اضافه وزن داشتم بعدش با رژیم و اینا رسیدم 50 و خورده ای بعدش انورکسیا گرفتم ( تو تیکتاک و این ایدلای کیپاپ) روزی ۴ ساعت ورزش سخت میکردم و فقط میوه میخوردم و بعضی اوقات هم تخم مرغ ابپز فقط سفیدش و نون تست پروتئینی میخوردم موهام شروع کرد به ریزش و استخونام به چخ رفتن به معنای واقعی الان دستم رو نمیتونم یه کوچولو بالا نگه دارم چون سریع خواب میره... پریودیم ۴ ماه عقب افتاده همه استخونام زده بیرون اما هنوز فکر میکنم چاقم و واقعا این حس داره منو میکشه ..رشتمم تجربیه و درگیر مدرسه و امتحانت هم هستم و واقعا نمیدونم چکار کنم تو مدرسه اگه خیلی بخوام به خودم اهمیت بدم یه سیب میبرم یا نارنگی و بعدش ناهار و شام شاید یه کم شیر کم چرب بخورم...حافظم اصلا خوب کار نمیکنه... سرگیجه دارم و بعضی اوقات بولیمیا هم سراغم میاد ولی بجای استفراغ میجوعم و تف میکنم ... اصلا تمرکز ندارم سال دیگه هم کنکور دارم نمیتونم مشکلم رو به مامانم بگم چون خیلی خجالت میکشم و نمیتونم هم خجالتم رو بذارم کنار ولی خیلی نگرانمه همش برام گریه میکنه صدتا دکتر منو برده و بهش گفتن باید ببرنم روانپزشک ولی نبرده و میگه گوشیو بذار کنار من نمیخوام به قرص روانپزشکا معتاد بشی و روانی تیمارستان بشی...خلاصه که واقعا نمیدونم با زندگیم چکار کنم دلم میخواد ریکاوری کنم و از شرش خلاص بشم و روز سوممه که دارم تلاش میکنم بیشتر بخورم و با انورکسیا بجنگم ولی خب هنوز مغزمو کنترل میکنه و بعد غذا دلم میخواد یا بالا بیارم وگریه کنم ..فقط خواستم خالی بشم و اینارو بگم...اگه توصیه ای دارید لطف میکنید بگید بهم :(❤️