2777
2789
عنوان

اسماج و شمع تراپی

24 بازدید | 2 پست

کسی بلده اسماج درست کنه و اگه کسی بلده بهم بگه چجوری بسوزنیم چون راجبش تحقیق کردم و میخام خودم یاد بگیرم بسوزونم و درست کنم 

شنیدم برا پاکسازی جسم و خوبه . افزایش رزق و روزی. افزایش فرکانس وجودی . دفع چشم زخم . جذب حال خوب . جذب معشوق با دعاهای مخصوص . دفع رقیب و اختلاف بین زوجین یا کیس احساسی . دفع انرژی منفی و باطل سحر

برا شمع تراپی چطور برا هر نیتی که داریم باید دعای مخصوص اون.. بخونیم و بگسم و چجوریه لطفا بگید 

موقع دعا

شمع روشن میکنم

بعدش دستمو میبرم اسمون سه بار یاالله میگم

بعد ی صلوات میفرستم برا ظهورو سلامتی امام زمان دعامیکنم

بعد خواسته هامو ازخدامیخوام 

بعد دوباره صلوات میفرستم

بعد تا موقعی که شمع تموم شه دعامیکنم

(این روشو چندین مرتبه امتحان کن واقعا بینظیره)

___

میگن دعای بعد ظهور مستجاب شه

یا دعای بین دوصلوات هم مستجاب میشه چو

خدا مهربون تر ازاینه كه آغاز و اخر دعارو بپذیره 

ولی وسط رونپذیره

__

واسه رفع چشم زخم انرزی بد هم چهارگوشه اتاقم نمک وایت الکرسی گذاشتم

__

واسه حال خوبمم عود روشن میکنم شدید تاثیر داره

ولی تاحالا اسماج روشن نکردم میخوام بخرم

یا شکرگذاری موقع هر اذان میشه گف باعث شد من ب خواسته های مختلفم برسم برا جذب محبتم بینظیره

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

موقع دعاشمع روشن میکنمبعدش دستمو میبرم اسمون سه بار یاالله میگمبعد ی صلوات میفرستم برا ظهورو سلامتی ...

واسه شمع تراپی دعاهای خاص میخونن واسه هر نیتی ..

ولی اسماج خیلی خوبهه بعد یه هفته نتیجه میگیری میگن اگه بسوزونی 

من نمیدونم کجا تهیه کنم و استفاده شو هم بلد نیستم ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.