2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه دوم نیارم ممکنه بعدها پشیمون بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 51 پست
5 سال بس که دیگران من می ترسوندن. برای همین انقدر طول کشید که بچه دوم بیارم. برگردم به گذشته انقدر ...

عزیزم راستش منم میترسم مسولیتاشون دوبرابر نشد؟؟کمک نداری؟من حس میکنم بچه دوم بیاد پسرمو راحت کلاس اینا نمیتونم ببرم چون قطعا بایه نوزادسخته یانمیتونم راحت اینوراونوریرم بادوتابچه اصلا فکرایی میزنه سرم حس میکنم خیلی سخت میشه شرایط چون کمکی ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نیاری بعدها پشیمون میشی.من الان ۳۷ سالمه باردارم.پشیمونم چرا زودتر اقدام نکردم

دقیقا.  اگه منم زودتر از اینها اورده بودم الان بچه هام دیگه بزرگ بودن.  7سال فقط با این فکر گذشت که بچه بیارم با نیارم؟ 

دوباره 5 سال گذشت که دومی بیارم یا نیارم! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

دقیقا. اگه منم زودتر از اینها اورده بودم الان بچه هام دیگه بزرگ بودن. 7سال فقط با این فکر گذشت که ...

دقیقا مثل من ۱۵ ساله ازدواج کردم.سر اولی دست دست کردم دوباره سر دومی هم متاسفانه همین اشتباه رو کردم

عزیزم راستش منم میترسم مسولیتاشون دوبرابر نشد؟؟کمک نداری؟من حس میکنم بچه دوم بیاد پسرمو راحت کلاس ای ...

اسی سختش بارداری ویک ساله اوله

بیار تادیرترنشه

بعداخییییییلی حسرت میخوری ک چرازودترنیاوردی

کاش جای توبودم حتما میاوردم دومی رو

الان پسرم۸سالشه همش حسرت دوستاشومیخوره ک خواهربرادرداره

اعصابت ضعیفه حتمابدنت ویتامینی چیزی کم داره

ی آزمایش چکاب بده حتما

دقیقا مثل من ۱۵ ساله ازدواج کردم.سر اولی دست دست کردم دوباره سر دومی هم متاسفانه همین اشتباه رو کردم

حالا من اولیمو اصلا دغدغه نداشتم  مشکل تنبلی داشتم یه مقدارباتاخیر باردارشدم شب وروزم گریه بود ناشکری نشه بعدکه دردسرا ومشکلات بچه داری رو چشیدم واقعا سختم میاد تکراراون روزا

پسرم ۱۰سال از دخترم بزرگ تره اصلا باهام سازگار نیستن پسرم همش با دخترم سر دعوا داره فاصله سنی زیاد به درد نمیخوره پسرم به تنهایی بزرگ شد دخترم هم به تنهایی بزرگ هیچ وقت باهم رفیق نشدن

خب اگه الانم بیاری جفتشون تک فرزندی بزرگ کردی و اون تایمی که باید باهمدیگه بزرگ میشدن بیشتر بدردشون ...

دقیقا الان من خودم باخواهرم ۱۰سال فاصله سنی دارم دقیقا توبغل ابجیم بزرگ شدم اوایل همدیگه رودرک نمیکردیم ولی بعدها که بزرگترشدیم وهردوازدواج کردیم خیلی همو دوست داریم خواهرم همیشه میگه خداروشکر یه خواهردارم 

حالا من اولیمو اصلا دغدغه نداشتم مشکل تنبلی داشتم یه مقدارباتاخیر باردارشدم شب وروزم گریه بود ناشکر ...

من مشکلی نداشتم تنبل بودم کلا.الانم اصرار شوهرم و دخترم بود ۲ ساله دخترم گریه میکنه تنهاس خواهر میخواد

پسرم ۱۰سال از دخترم بزرگ تره اصلا باهام سازگار نیستن پسرم همش با دخترم سر دعوا داره فاصله سنی زیاد ب ...

خداحفظشون کنه

همینکه حسرت دیگرانو نمیخورن ک خواهربرادر دارن کافیه

واینکه سرگرم هستن دوتاشون حتی بادعوا وقهروآشتی