2777
2789
چمدونم رو کجا بزارم عزیزملباسامخونه برادر شوهرم روبرو خونه مادرشوهرمه دخترش ۱۰ سالشه خیلیییی فضول و ...

بذار خونه ی مادرت عزیزم اونجا خودت راحتتری خیالتم راحته که کسی دست نمیزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چمدونم رو کجا بزارم عزیزملباسامخونه برادر شوهرم روبرو خونه مادرشوهرمه دخترش ۱۰ سالشه خیلیییی فضول و ...

خو چه اصراری داری وسایلات بذاری خونه مادرشوهرت حالا

بذار خونه مامانت باشه

خواستی بری خونه مادرشوهرت فقط اونا که نیازته ببر نه همش و

معلومه خونه ی بابات یک کیف دستی هم ببر میری وسایل بزار ولی فکر کنم بیشتر پیش مامانت بمونی اگه کمک می خواد کاری داره تنجام بدی حالا مادر شوهرتم چون تنهایت چند روز باشی کمک کنی 

ولی اگه می دونی مامانت به کمک و رسیدگی نیاز داره من باشم بیشتر کمک مامان خودم می کردم چون وظیفه ام بیشتره

خو چه اصراری داری وسایلات بذاری خونه مادرشوهرت حالابذار خونه مامانت باشهخواستی بری خونه مادرشوهرت فق ...

شوهرم برعکس گفت گفت که وسایلت رو بزار خونه ما و در حد نیاز ببره خونه ی خودتون ولی من حس امنیت ندارم خونه ی مادرشوهرم چون شلوغه😵‍💫

کاربر قدیمی هستم

شوهرم برعکس گفت گفت که وسایلت رو بزار خونه ما و در حد نیاز ببره خونه ی خودتون ولی من حس امنیت ندارم ...

بگو تو وسایلات بذار خونه مامانت

منم میذارم خونه مامانم

خلاص 🤌 مشکل حل شد تمام

عزیزم واقعا این مسئله مهمی نیست که داری فکر میکنی بهش وقتی مادرت و مادر شوهرت تو یه شهرن قطعا بیشتر ...

بله درسته عزیزم 

چون بقول خودت اینطور هم عادت کردم که وسایلم خونه مامانم باشه

کاربر قدیمی هستم

بگو تو وسایلات بذار خونه مامانتمنم میذارم خونه مامانمخلاص 🤌 مشکل حل شد تمام

بله درسته عزیزم 

چون بقول خودت اینطور هم عادت کردم که وسایلم خونه مامانم باشه

کاربر قدیمی هستم

ولی خونه برادر شوهر بزرگم که ۳ تا دختر داره واسه عید اومده بودن اونجا رفتن بیرون درو قفل کردن

خب چه ربطی داره مگه وقتی کسی یکاری انجام‌میده زشتیش پاک‌میشه

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم