2777
2789
عنوان

بهم همش میگه یا بیام خونتون یا بیا خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 63 پست
اصلا نری خونش هاااا اصلااااا .. ماشالله دختر فعال و باهوشی هستی اصلا گول کلکشو نخوری فقط ب آینده ت ف ...

دیشب گل کشیده بود مست کرده بود با ده تا خط تماس میگرفت گوشیم کلا هنگ کرده بود

مهرا به معنای دختر خورشید-کاربر قدیمی هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برا چی‌ میگی بریم کافه ریاضی یاد بده؟اگه کلا جوابشو ندی و نخوای مزاحمت بشه بلاک کن و با هر شماره ...

بله تو این مورد حرف شماهم درسته ولی خب من واقعا تمایلی ندارم

ایشون دم مدرسه میاد و خیلی حرکتش برام اذیت کنندس

خوب اون از کجا میدونه نیاز به تدریس ریاضی داری؟ چرا به اون میگی بهت آموزش بده؟ اینجوری انگار با دست پس میزنی با پا پیش میکشی یه بار برای همیشه جوابشو نده با خط جدید پیام داد خط جدید را بلاک کن نیاز به مدرس ریاضی داری با یه معلم ریاضی دیگه کلاس بگیر

خوب اون از کجا میدونه نیاز به تدریس ریاضی داری؟ چرا به اون میگی بهت آموزش بده؟ اینجوری انگار با دست ...

این موضوع ریاضی رو از چندتا همکلاسی دیگم ک باهاش کلا میرفتیم شنیده بود و ول نمیکرد ک حتما من یاد بدم بهت فلان

بله تو این مورد حرف شماهم درسته ولی خب من واقعا تمایلی ندارمایشون دم مدرسه میاد و خیلی حرکتش برام اذ ...

اگه دم مدرسه میاد یا به بابات بگو یا تهدیدش کن زنگ میزنم به پلیس یکی دو هفته جلوش محکم بایستی از زندگیت پرتش کردی بیرون

اگه دم مدرسه میاد یا به بابات بگو یا تهدیدش کن زنگ میزنم به پلیس یکی دو هفته جلوش محکم بایستی از زند ...

من با مادرم تنها زندگی میکنم و ایشون این موضوع رو میدونه