2777
2789
عنوان

6هفتمه برم سونو

55 بازدید | 10 پست

6روزه فهمیدم حاملم اول دوتا تست بی بی چک دادم دو خط پررنگ شد دوروز بعد ازمایش خون دادم زد مثبت عدد ننوشت الان 6هفتمه طبق اخرین روز پریودیم برم سونو برای قلب جنین؟ اخه دردایی شبیه پریودی دارم میترسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زوده من از اخرین پریودم هفت هفته و دو روز که گذشت رفتم سونو قلب الان بری مجدد دو هفته بعد باید بری چون دیده نمیشه درد پریودی هم اوایل بارداری نرماله فقط اسید فولیک و ویتامین د یادت نره بخوری

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

اسید فولیک 5دارم خوبه؟

چرا ۵؟مگه سابقه سقط یا مشکل خاصی داری؟در موارد عادی فولیک یک مصرف میشه

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

نه نمیدونستم 5روز خوردم بعد که فهمیدم قط کردم

اهان اکر مشکلی ندارید باید یک بخورید