من خطم تازه گرفتم هرکاری کردم که مد بیاد تلگرام نصب کنم میزد این خط رو دستگاه دیگه اکانت داره
منم فقط تونستم توی گزینه helpبه تلگرام ایمیل کنم همچین مشکلی دارم امکان هک و اینا هست؟
آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه میگیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را میخوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم
فکر نکنم به تلگرام ربط داشته باشه شماره صفر گرفتی یا ازین دست دوما؟
رفتم خط بخرم اینو بهم دادن مثل اینکه قبلا دست کسی بوده به من چیزی نگفتن
آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه میگیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را میخوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رفتم خط بخرم اینو بهم دادن مثل اینکه قبلا دست کسی بوده به من چیزی نگفتن
همهی خط هایی که میفروشن جز شماره های صفر که قیمتشون زیاده دست دومه، سیم کارت هایی که ۶ ماه الی یک سال غیر فعال بودنو دوباره میفروشن و باعث میشه این اتفاقا بیفته من توی دفتر پیشخوان که کار میکردم پیش میومد هی بگن ما با این شماره تلگرام نصب کردیم و اکانت یه آدم دیگه با اطلاعاتش اومده