2777
2789

بعد بخای حضوریش کنی 

بعدم خودتون ی حسایی بکنین ک دوستون داره

بهتون احترام قائل باشه ناراحتتون نکنه

ی ترفندی بم یاد بدین غیر مستقبم بگم 

البته با حرفام غیر مستقیم میگم ولی خب 

در حسرت یک عشق واقعی. کاربری دست دوتا دوسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخواد میگیره نخواد خودشو میژنه علی چپ بزار خودش بخواد میاد

نمیدونم یجور مودیه خودش گف ک یروز خوبه یروز بد ولی واسه من همیشه وقت داره و خوبه از این حرفا من میدونم اونم دلش میخاد ولی نمیتونه بگه

سری قبل فهمیده بود گف بخاطر شکست هاش تو گذشته نمیخاد بره تو رابطه و اینم بگم راهمون دوره😑

به نظرم خوب نیست دختر زیادی بره جلو و پسر فقط بشینه نگاه کنه

میدونم 

چیکار کنم اخه زیادم حرف نمیزنیم باهم الان جواب پیامشو شب دادم هنوزم جواب نداده و میگه دس تنهاس و کارش زیاده 

جاتون عوض شده پسرع ناز میکنه

اره فک کنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

حالا چیکار کنم حس میکنم از نظر همچی خیلی بهم نزدیکیم 

قیافه هیکل مادیات خونواده اصالت

اگر بخوادت خودش میگه. غیرمستقیم هم که بهش نشون دادید پس دیگه چیزی نگید

خواستم یکم بیشتر نشون بدم ببینم چیزی میگه؟ سری قبل گف منم دلم میخاد بریم تو رابطه ولی دیگ نمیتونم اعتماد کنم و راهمونم دوره

اره فک کنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️حالا چیکار کنم حس میکنم از نظر همچی خیلی بهم نزدیکیم قیافه هیکل مادیات خونوا ...

مدتی خودتو بگیر بزار اون تلاش کنه بزار متوجه اون تعغییر بشه اگه اومد که اوکیه اگه نه ولش کن