2777
2789
عنوان

مامانا رون بوقلمون رو

59 بازدید | 11 پست

چجوری برای بچه هاتون میپزید بو نده خوشمزه بشه من خودم دوس ندارم  اما خب بخاطر طبع گرمش میخام بجای مرغ به دخترم بوقلمون بدم چطور درست کنم 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

من مامانم چرخ کرده میپزه با یکی دو مدل گوشت دیگه.

حالا هر جور خواستین بپزین بوی بدش هم با برگ بو کامل از بین میره 

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

من مامانم چرخ کرده میپزه با یکی دو مدل گوشت دیگه.حالا هر جور خواستین بپزین بوی بدش هم با برگ بو کامل ...

اره سینه اش رو چرخ کردم با گوسفندی براش اما زیاد گوشت چرخ کرده چه گوسفندی چه گوشتهای دیگه دوس نداره 

رون رو نمیدونم چطور بپزم با چه موادی ؟

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره سینه اش رو چرخ کردم با گوسفندی براش اما زیاد گوشت چرخ کرده چه گوسفندی چه گوشتهای دیگه دوس نداره ...

اگه برنج دوست داره داخل برنجش بریزید

یا بهترین راه حل بریزید داخل ماکارونی اش

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

اگه برنج دوست داره داخل برنجش بریزیدیا بهترین راه حل بریزید داخل ماکارونی اش

چرخ کرده نمیخام میخام خود تکه های رون رو بپزم براش تنوع بشه 

چرخ کرده نمیخام میخام خود تکه های رون رو بپزم براش تنوع بشه

خب اگه بدغذایی میکنه تیکه تیکه کنید داخل ماکارونی بریزید 

قبلش با سس طعم دارش کنید

خب اگه بدغذایی میکنه تیکه تیکه کنید داخل ماکارونی بریزید قبلش با سس طعم دارش کنید

آبپزی بلد نیستی با چیا بپزم مریض هم شده نهار براش گوسفندی پختم نخورداصلا خیلی ضعیف شده 😔😔

آبپزی بلد نیستی با چیا بپزم مریض هم شده نهار براش گوسفندی پختم نخورداصلا خیلی ضعیف شده 😔😔

اگه بخوای اصلا سرخ کردنی به کار نبری برگ بو و عصاره پیاز و پاپریکا یکم آویشن و ادویه جات معمولی  خوش طعمش میکنه با رب گوجه.

اگه یکم سرخ کرده میخوای بکار ببری مثل مرغ سرخش کن بعد بزار بپزه و کنار سیب زمینی سرخ کرده هم بزار که البته سرخ کرده برای سرما خورده خوب نیست.

میتونی مثل سوپ براش درست کنی وقتی کامل پخت میکسش کنی و مثل سوپ مرغ

البته بعضی گوشتای بوقلمونها دیر پز هستند شاید زودپز یا زمان پخت بیشتر بخوان یا کمی سفت باشند که بهتره اگه خواستی کتلت کنی با گوشت مرغ ترکیب کنی مثلا ...

گوسفندی اگه آبش رو توی غذاهات هم بزنی مثلا توی سوپ و بخوره خیلی عالیه

لیموشیرین آبش بگیر بهش بده .

ویتامین ث بخر بهش بده.

مایعات زیاد حتی اگه شده چایی بهش بده اگه دوست داره

آب هویج.خوب میشه عزیزم نگران نشو 😘

کاشکی منم مامان میشدم دغدغه ام اینا بود ...💔

اگه بخوای اصلا سرخ کردنی به کار نبری برگ بو و عصاره پیاز و پاپریکا یکم آویشن و ادویه جات معمولی خوش ...

خدا دخترمو حفظ کنه ان شاءالله 

اما نمیدونی بچه داری چقدر سخته مخصوصا که بدغذا باشه تند تند هم مریض بشه وقتی بچه داربشی دیگه خودت نیستی 

خدا دخترمو حفظ کنه ان شاءالله اما نمیدونی بچه داری چقدر سخته مخصوصا که بدغذا باشه تند تند هم مریض بش ...

عزیزم 

بزرگتر که بشه عادتهای غذایی اش هم تغییر میکنن

اگه بخوای اصلا سرخ کردنی به کار نبری برگ بو و عصاره پیاز و پاپریکا یکم آویشن و ادویه جات معمولی خوش ...

صلوات فرستادم خدا ان شاءالله یه بچه سالم وسلامت بهت میده منم ده سال نازایی داشتم 

صلوات فرستادم خدا ان شاءالله یه بچه سالم وسلامت بهت میده منم ده سال نازایی داشتم

عزیزم ممنونم.

خدا بچه تون رو براتون حفظ کنه