2777
2789

ولی امیدوارم همشون حرمت سایت رو حفظ کنن و مثل عمه فقط اظهار نظر داشته باشن

چون بعضیا به نیت دوستی و ارتباط و.. اینجان که غلطه بهتره برن یجای دیگه

چون درکل ماهیت این سایت عوض شده یعنی سایت فقط راجب نی نی و زن باردار و..‌ نیست یکی از خاندان شوهر میگه یکی از کنکور میگه یکی از مدرسه میگه و...

من خودم بعضی وقتا مثلا میخواستم رفتار های کسی که دوسش دارم رو آنالیز کنم اینجا مطرح کردم مثلا عشق من اینکارو کرد اون حرفو زد این ریکشنو نشون داد و.. ۱۰۰ درصد یک آقا بهتر هم جنس خودشو میشناسه و بهتر میتونه راهنماییم کنه تا خانم 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

ببخشید همه تایپ شد عمه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

خب پس هنوز نشناختیشون

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس هنوز نشناختیشون

گفتم اونایی که به نیت دیگه ای اینجان راه رو اشتباه اومدن

خب برای اونا سایت ساختن ددی سایت هست

خب هست

ولی اینجا محدودیتی برای ورودشون نذاشتن

یعنی اونی که این سایت رو خلق کرده نگفته حتما حتما باید خانم عضو بشه