2777
2789

هرچییی میشه کوچیک ترین چیزا سریع کتک میزنه و داد و بیداد میکنه از کوچیک بگیر تا بزرگ چند وقت پیش چاقو اورد بزنه منو بزور جلوشو گرفتن یا هربار کتک میزنه با کمربند ۱۶ سالمه تا چیزی هم میشه سریع گوشی و میگیره هیچ وقت هم محبت نمیکنه همیشه هم میگه خدا این دوتا بچه چیه به من دادی یکی عقب مانده یکی بدرد نخور(نه من نه خواهرم علاقه ای به درس نداریم هردو از همه نظر سالمی مشکل جسمی و اینا نداریم سالم سالم) کلی حرف بهمون میزنه یه ادم بدرد نخوره اگه پولش نبود میدونستم چطور باهاش رفتار کنم

چه اتفاقی میفته که دست روت بلند میکنه 

تو هم جوابش میدی یا ساکتی؟

درس نمی خونید چیکار میکنید

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

چه اتفاقی میفته که دست روت بلند میکنه تو هم جوابش میدی یا ساکتی؟درس نمی خونید چیکار میکنید

میگم سر همه چییی همه چییی کوچیک ترین چیزا

میخونیم ولی نه درحد معدل ۱۹ و ۲۰ رشتم من ریاضیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم سر همه چییی همه چییی کوچیک ترین چیزامیخونیم ولی نه درحد معدل ۱۹ و ۲۰ رشتم من ریاضیه

وقتی میدونی پدرت دست بزن داره و فعلا چاره ای جز موندن توی اون خونه نداری بهانه دستش نده برو توی اتاقت حرف نزن باهاش 

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

وقتی میدونی پدرت دست بزن داره و فعلا چاره ای جز موندن توی اون خونه نداری بهانه دستش نده برو توی اتاق ...

همین تو اتاق موندنمم باعث داد و بیداد زدنشه که چرا اینقدر تو اتاقی

فایده مداره ولش کن روانیه کلن از دست رفته منم دوسال دیگس از این خانواده میرم

گلم از تو نت برداشتم،حالا تو امتحان بکن:

سوره های قرآنی برای آرامش در خانه و کاهش استرس:

• احقاف
  • عنکبوت
  • آیت الکرسی
  • خواندن« سوره حمد»
  • سوره حمد نسخه ‎ای برای درمان همه بیماری های جسمی و روحی است. وقتی انسان بیمار شد، راحت‎ترین درمان و کم ‎هزینه‎ ترین درمان، خواندن سوره حمد است.
  •  سوره رعد
  • علامه طباطبایی (ره) برای آرامش یافتن فرد و به تبع آن خانواده توصیه کرده‌اند که در حالت ایستاده و نشسته دست را بر روی سینه گذاشته و چندبار آیه ۲۸ سوره رعد را قرائت کنید:
    «الذّینَ امَنوا و تَطمَئِنُّ قُلوبُهُم بذِکرِ اللهِ اَلا بذِکرِالله تَطمَئِنُ القلوب»

https://abzarek.ir/service-p/msg/2129483