هرچییی میشه کوچیک ترین چیزا سریع کتک میزنه و داد و بیداد میکنه از کوچیک بگیر تا بزرگ چند وقت پیش چاقو اورد بزنه منو بزور جلوشو گرفتن یا هربار کتک میزنه با کمربند ۱۶ سالمه تا چیزی هم میشه سریع گوشی و میگیره هیچ وقت هم محبت نمیکنه همیشه هم میگه خدا این دوتا بچه چیه به من دادی یکی عقب مانده یکی بدرد نخور(نه من نه خواهرم علاقه ای به درس نداریم هردو از همه نظر سالمی مشکل جسمی و اینا نداریم سالم سالم) کلی حرف بهمون میزنه یه ادم بدرد نخوره اگه پولش نبود میدونستم چطور باهاش رفتار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فایده مداره ولش کن روانیه کلن از دست رفته منم دوسال دیگس از این خانواده میرم
گلم از تو نت برداشتم،حالا تو امتحان بکن:
سوره های قرآنی برای آرامش در خانه و کاهش استرس:
احقاف
عنکبوت
آیت الکرسی
خواندن« سوره حمد»
سوره حمد نسخه ای برای درمان همه بیماری های جسمی و روحی است. وقتی انسان بیمار شد، راحتترین درمان و کم هزینه ترین درمان، خواندن سوره حمد است.
سوره رعد
علامه طباطبایی (ره) برای آرامش یافتن فرد و به تبع آن خانواده توصیه کردهاند که در حالت ایستاده و نشسته دست را بر روی سینه گذاشته و چندبار آیه ۲۸ سوره رعد را قرائت کنید: «الذّینَ امَنوا و تَطمَئِنُّ قُلوبُهُم بذِکرِ اللهِ اَلا بذِکرِالله تَطمَئِنُ القلوب»