2777
2789
دبیر هستم کلاس ۷ تا ۱۲ تدریس دارم حقوق هنوز ندارن آخر برج میدن هنوز نمیدونم چقد بدن

احتمالا بین ۱۲ تا ۱۳باشه

البته شما فکرکنم هنوز رتبه بندی هم نشدین با رتبه بندی ۱۴ تا ۱۵ میشه

فوق لیسانس هستین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا بین ۱۲ تا ۱۳باشهالبته شما فکرکنم هنوز رتبه بندی هم نشدین با رتبه بندی ۱۴ تا ۱۵ میشهفوق لیسان ...

لیسانس دارم مشغول پایان نامه فوق لیسانس هستم 

یعنی با مدرک لیسانس ثبت نام کردم 

بعدا میشه مدرک فوق لیسانس بدم ؟ رو حقوق اثر داره؟

لیسانس دارم مشغول پایان نامه فوق لیسانس هستم یعنی با مدرک لیسانس ثبت نام کردم بعدا میشه مدرک فوق لیس ...

بله البته باید مدرک فوق لیسانس مرتبط با رشته تدریس باشه وگرنه تاثیر نداره

فکرکنم بین ۵۰۰ تا ۱ میلیون اضافه میشه به حقوق 

تا جایی که میدونم، اولین‌ حقوق رو ۳ ماه پرداخت میکنن

منم اینجوری شنیده بودم ولی مسوولی که از اداره تماس گرفته بود تاکید داشت تا ۲۰ مهر همه مدارکمون کامل باشه گف آخر برج حقوق میدن باید مدارک کامل کنید

نمیدونم والامن که خودم ۶ساله حقوق میگیرم به جز طلا چیز دیگه ای نخریدماونم تو خرید طلاها کلا همسرم کم ...

بازم خوبه ، به این فکر کن شما از خیلی ها جلوتری

کلاس خصوصی بگیر و مهارتت رو ارتقا بده اون وقت در امد ات روزی مثبت ۳ تومن فقط از کلاس خصوصیه

با بالا رفتن سابقه و مدرک تحصیلی قطعا افزایش حقوق دارید