fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11218 عنوان خونه ی ما دیونه خونه ست به مولا 179 بازدید | 16 پست اصلا نخبه بیای خنگ بیرون میری صبور و با شخصیت بیای بی نزاکت بیرون میری انسان بیای جن بیرون میری....اوففف خدای چاره ساز یه راهی برام درست کن انقد اذیتم میکنن که حال ندارم سرکار برم میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️ 1404/07/25 | 13:31 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maniaraad1990 عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 1182 😂😂😁 چقد لحنت بامزه س. درست میشه انشاالله لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
دختر_بلوبری عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 7655 خونه ما برعکس خیلی ساکت و آرومه کسی با کسی کار نداره من یه وقتایی خسته میشم دوست دارم شلوغ باشه اصلا دعوا و اینا باشه ولی نیست متاسفانه هر خونه ای هم بدی داره هم خوبی یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11218 چکار می کنند؟ دعوا داد و بیداد فحاشی وسیله پرت میکنن بخدا دیگه مغزم نمیکشه میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11218 برای آرامشت ده تا صلوات میفرستم مرسی عزیزم میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11218 😂😂😁 چقد لحنت بامزه س. درست میشه انشاالله ان شاءالله عزیزم میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️
sanam1376 عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 7318 خونه ما برعکس خیلی ساکت و آرومه کسی با کسی کار نداره من یه وقتایی خسته میشم دوست دارم شلوغ باشه اصلا ... اره همین دعوا ها برای من شده خاطره ....با همینا خوشم برا بچه هام تعریف میکنم قش قش میخندن
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 28799 فقط بخاطر فرار از موقعیت کنونیت تصمیم عجولانه نگیریا اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
دختر_بلوبری عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 7655 اره همین دعوا ها برای من شده خاطره ....با همینا خوشم برا بچه هام تعریف میکنم قش قش میخندن من مامانم اینا هم خیلی خانواده پرجمعیت و شلوغی داشتنهرشب برام تعریف میکنه کلی میخندم خیلی خوب بوده به نظرمالان من تا شب از اتاقم بیرون نیام کاری باهام ندارن فقط روی ناهار وشام حساسند که همه باید باشن وگرنه کلا هیچی یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
sanam1376 عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 7318 دعوا داد و بیداد فحاشی وسیله پرت میکنن بخدا دیگه مغزم نمیکشه 😂😂😂اخیییی برا ما از پشت بوم مارو پرت میکردن پایین تازه یکی مون تو همون خونه مرد ۱۱تا بچه بودیم شدیم ۱۰ردیفی هاااا همه حامون رد بخیه و زخم و چاقو هست 🤣🤣🤣
sanam1376 عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 7318 من مامانم اینا هم خیلی خانواده پرجمعیت و شلوغی داشتنهرشب برام تعریف میکنه کلی میخندم خیلی خوب بوده ب ... خیلی پر حمعیت قشنگ تره منم توی یک عروسی گفتن خواهر داماد بیاد برقصه به نفر اومد .. داماد داداش هم که نداشت خیلی مسخره بود 🤣
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11218 😂😂😂اخیییی برا ما از پشت بوم مارو پرت میکردن پایین تازه یکی مون تو همون خونه مرد ۱۱تا بچه بودیم شد ... تو همون خونه مرد؟ ببخشید یعنی چی؟ من که دیونه شدم تو این خونه به طلاق میکشه کار بابا مامانم میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️
جانوران عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 1751 😂😂😂اخیییی برا ما از پشت بوم مارو پرت میکردن پایین تازه یکی مون تو همون خونه مرد ۱۱تا بچه بودیم شد ... وای دروغ کشتین😐😐😐😐 بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺