2777
2789
عنوان

خونه ی ما دیونه خونه ست به مولا

170 بازدید | 16 پست

اصلا نخبه بیای خنگ بیرون میری 

صبور و با شخصیت بیای بی نزاکت بیرون میری 

انسان بیای جن بیرون میری....

اوففف خدای چاره ساز یه راهی برام درست کن 

انقد اذیتم میکنن که حال ندارم سرکار برم

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ما برعکس 

خیلی ساکت و آرومه 

کسی با کسی کار نداره 

من یه وقتایی خسته میشم دوست دارم شلوغ باشه اصلا دعوا و اینا باشه ولی نیست متاسفانه 

هر خونه ای هم بدی داره هم خوبی 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
چکار می کنند؟

دعوا داد و بیداد فحاشی 

وسیله پرت میکنن 

بخدا دیگه مغزم نمیکشه

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

برای آرامشت ده تا صلوات میفرستم

مرسی عزیزم 

😂😂😁 چقد لحنت بامزه س. درست میشه انشاالله

ان شاءالله عزیزم 

خونه ما برعکس خیلی ساکت و آرومه کسی با کسی کار نداره من یه وقتایی خسته میشم دوست دارم شلوغ باشه اصلا ...

اره همین دعوا ها برای من شده خاطره ....با همینا خوشم برا بچه هام تعریف میکنم قش قش میخندن 

اره همین دعوا ها برای من شده خاطره ....با همینا خوشم برا بچه هام تعریف میکنم قش قش میخندن

من مامانم اینا هم خیلی خانواده پرجمعیت و شلوغی داشتن

هرشب برام تعریف میکنه کلی میخندم 

خیلی خوب بوده به نظرم

الان من تا شب از اتاقم بیرون نیام کاری باهام ندارن فقط روی ناهار وشام حساسند که همه باید باشن وگرنه کلا هیچی 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دعوا داد و بیداد فحاشی وسیله پرت میکنن بخدا دیگه مغزم نمیکشه

😂😂😂اخیییی برا ما از پشت بوم مارو پرت میکردن پایین تازه یکی مون تو همون خونه مرد ۱۱تا بچه بودیم شدیم ۱۰ردیفی هاااا همه حامون رد بخیه و زخم و چاقو هست 🤣🤣🤣

من مامانم اینا هم خیلی خانواده پرجمعیت و شلوغی داشتنهرشب برام تعریف میکنه کلی میخندم خیلی خوب بوده ب ...

خیلی پر حمعیت قشنگ تره منم توی یک عروسی گفتن خواهر داماد بیاد برقصه به نفر اومد .. داماد داداش  هم که نداشت خیلی مسخره بود 🤣

😂😂😂اخیییی برا ما از پشت بوم مارو پرت میکردن پایین تازه یکی مون تو همون خونه مرد ۱۱تا بچه بودیم شد ...

تو همون خونه مرد؟ ببخشید یعنی چی؟ 

من که دیونه شدم تو این خونه به طلاق می‌کشه کار بابا مامانم

😂😂😂اخیییی برا ما از پشت بوم مارو پرت میکردن پایین تازه یکی مون تو همون خونه مرد ۱۱تا بچه بودیم شد ...

وای دروغ کشتین😐😐😐😐

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺