2777
2789
عنوان

بنظرتون نباید از مادر شوهرم توقع داشته باشم بهخون گوشت بده

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 35 پست
عزیزم اشتباه از خودت هست که از مادرت میگیری نباید بگیری خب شوهرت به خودش بیاد تو بد عادتش کردی

عزیزم من نمی‌گیرم خودش میده بخدا 🫠 همیشه گوشت میده کله پاچه بار میزارع دعوت می‌کنه همیشه خدا یبار مادر شوهرم اینکارو نکرده

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

باشه عزیزم دیگ نمیگیرم از مادرم ولی میخام به مادر شوهرم اگر گفت دبارع کاری بگم به بقیه پسرات بگو اگر ...

به نظر من خودت مستقیم نباید به مادرشوهرت بگی چون آدم بده میشی.میشی عروس گدایی که چشمش دنبال مال و اموال پدرشوهره. باید یواش یواش رو مخ شوهرت کار کنی که اگه قرار به کار مجانیه بقیه داداشاش هم کار کنن برای پدر و مادرشون اگرم قرار به بردن و خوردن گوشته اونم سهمشو بگیره.این کار زمان میبره ولی بهتر از عجله کردن و رو در رو حرف زدن جواب میده. فعلا قدم اولت همین باشه که دیگه از مادر خودت گوشت نگیری

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من خودت مستقیم نباید به مادرشوهرت بگی چون آدم بده میشی.میشی عروس گدایی که چشمش دنبال مال و ام ...

اونک صد در صد دیگ نمیگیرم ولی آره به شوهرم میخام مخشو بزنم که دیگ همه کاراشون رو نکنه ولی به روی برادر شوهرم بیارم اینو با نه ؟

اونک صد در صد دیگ نمیگیرم ولی آره به شوهرم میخام مخشو بزنم که دیگ همه کاراشون رو نکنه ولی به روی برا ...

نه اصلا. صحبت عروس با خانواده شوهر اشتباه محضه. درسته تو میخوای از حق خودت دفاع کنی ولی اونا فکر میکنن آدم تنگ نظر و حسودی هستی. تو فقط مخ شوهرتو بزن اونو مقابل خانوادش قرار بده

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه اصلا. صحبت عروس با خانواده شوهر اشتباه محضه. درسته تو میخوای از حق خودت دفاع کنی ولی اونا فکر میک ...

باشه عزیزم مرسی