بچه ها مادر شوهرم روستا زندگی میکنه نزدیک دو میلیارد هم گله گوسفند داره همه کارهاش گردن شوهر منع همه چی ۴ تا برادر هستن اون سه تای دیگ تاحالا یه آب دست این دوتا مرد و زن ندادن شوهر من از دکتر شون بگیر تا کارای داخل شهر و خارج شهر شونو انجام میده بعد نوبت گوشت دادن که میرسه برا اون برادر شوهرم که اصن نمی دونه پدر مادر چیه قوچ سر میبره میفرسته ولی ۴ ساله ازدواج کردیم یکبار بهمون گوشت نداده تاحالا همیشه مادر من میده حالا به شوهرم میگم برو گوشت بگیر میگه خیلی گرونه و فلان نمیتونم از مامانمم توقع کنم بهمون گوشت بده 😒 نمیتونمم کاراشوهو نکنم بقیه خودشون رو زدن به اون راه مجبورم
جدی چیکار کنم ؟
به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری
باشه عزیزم دیگ نمیگیرم از مادرم ولی میخام به مادر شوهرم اگر گفت دبارع کاری بگم به بقیه پسرات بگو اگر ...
به نظر من خودت مستقیم نباید به مادرشوهرت بگی چون آدم بده میشی.میشی عروس گدایی که چشمش دنبال مال و اموال پدرشوهره. باید یواش یواش رو مخ شوهرت کار کنی که اگه قرار به کار مجانیه بقیه داداشاش هم کار کنن برای پدر و مادرشون اگرم قرار به بردن و خوردن گوشته اونم سهمشو بگیره.این کار زمان میبره ولی بهتر از عجله کردن و رو در رو حرف زدن جواب میده. فعلا قدم اولت همین باشه که دیگه از مادر خودت گوشت نگیری
اونک صد در صد دیگ نمیگیرم ولی آره به شوهرم میخام مخشو بزنم که دیگ همه کاراشون رو نکنه ولی به روی برا ...
نه اصلا. صحبت عروس با خانواده شوهر اشتباه محضه. درسته تو میخوای از حق خودت دفاع کنی ولی اونا فکر میکنن آدم تنگ نظر و حسودی هستی. تو فقط مخ شوهرتو بزن اونو مقابل خانوادش قرار بده