2777
2789

قرار بود واس سیستم مغازش قطعات بخرم که راضی شه کامپیوتر اصلی رو بیاره خونه منم باش کار کنم اونم قبول کرد

خریدم این ماه هنو پولشو ندادم

خواهرم اومد امروز خونمون بش درس یاد بدم  راهنماییه بعد ک تموم شد گفت یکم بازی کنم با کامپیوتر

شوهرم پیش سیستم بود رفتم بش گفتم هلم داد گف جمعس خونم استراحته میخوام بازی کنم برو کنار

ما قرارمون این بود ک من اگ قطعات واس اون کامپیوتر بخرم این بمونه واس خونه و من

الان میخوام بش بگم کامپیوترت واس خودت منم قسطاشو نمیدم

خیلی بچس بقران

تصویری باش گوشاآام پره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفتی مگه کوچیکی که برو می‌خوام بازی کنم 

عین بچه ها لج میکنن

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
با حقوقت لپتاپ میخریدی برا خودت

من به شوهرم میگم میام سر کار بعد یه لپ تاپ برا خودم میخرم تو خونه کار میکنم 

میگه من برا مغازه سیستم میخرم لپ تاپمو میدم تو 

ولی من دوست ندارم،نمیدونم چی بگم که بتونم خودم برا خودم لپ تاپ بخرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
من به شوهرم میگم میام سر کار بعد یه لپ تاپ برا خودم میخرم تو خونه کار میکنم میگه من برا مغازه سیستم ...

بقران دروغ میگ مث سگ اینم همینو گف خر شدم قطعات گرفتم واسش

تصویری باش گوشاآام پره

بجای پول قطعات یه لپتاپ برای خودت بگیری بهتر نیست.. همیشه سعی کن لوازمتو شخصی کنی که این رفتارها رو ...

حتما میخرم

وسایلشو هم پولشو نمیدم

تصویری باش گوشاآام پره

بقران دروغ میگ مث سگ اینم همینو گف خر شدم قطعات گرفتم واسش

😂😂😂یکم دوستانه تر 😂😂

منم میترسم کامل بهم ندتش،میخوام برا خود خودم باشه و ضمن اینکه لپ تاپشو دوست ندارم،خیلی سنگینه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رفتار شما بچگونه تره

حالا همسرتون امروز جمعه خواسته بازی کنه 

به نظرم‌ بهتره چیزی نگی 

حالا اگه این رفتار مثلا ده بار تکرار شد

مثل یه فرد بالغ و عاقل بهش بگو

اگه امکانش هست از اونجاییکه تو خونه همین یه سیستم هست کاش اگه از قبل بخوای باهاش کار کنی و بازی کنی لطفا  باهم هماهنگ کنیم که به مشکل نخوریم

به هر حال یه وسیله تو خونه ممکنه اشتراکی باشه یا شخصی برا به نفر از اعضای خانواده، اگه اشتراکی باشه خب وقتی بخوان ازش استفاده کنن به هم دیگه میگن من فلان‌ چیزو الان برای یه ساعت یا مثلا فلان روز این تایم لازم دارم اگه کاملا شخصی باشه از طرف اجازه میگیرن، شما میتونید حالا با توجه به تایمها و روزهایی که همسرتون نیست برنامتو با کامپیوتر بچینی

مثلا اگه خواهرتون قراره بیاد روز و تایمی بیاد که همسرتون نیست