2777
2789

خودم یکیشون ۶ بار باهاش رفتم بیرون یه آب معدنی نگرفت برام فقط تو شهر با ماشین دور میزد یه جا هم بند نمیشد آخر سر خودم یکم چیپس و پفک اینا گرفتم بردم خودمم هیچی نخوردم ازش فقط اون کوفت کرد ولی دیگه یه روز مردونه تمومش کردم 

یکیشون ۵، ۶ بار باهاش رفتم بیرون غذا اینا میگرفت هم کافه میبرد هم رستوران تو هر بار بیرون رفتن ولی بعد ۵،۶ بار ازم درخواست بد کرد فکر میکرد خودمو واسه غذا میفروشم😒عوضی 

یکیشونم ۱۵ ،۱۶ بار که رفتیم بیرون واسه شام و نهار یا خودشو به خنگی میزد و میرفت نهایتش یه نسکافه میگرفت که آخرشم هر شب معده ش درد میگرفت از اون نسکافه ی آشغال یا روزایی هم که میگفت شام نخور میبرد یه کافه ی ثابت که تو منوش فقط سیب زمینی و اسنک بود🤦‍♀️از اونا میگرفت که سری آخر رفتنی از حرص هیچی سفارش ندادم گفتم خودت کوفت کن پاشو بریم 

آخرشم فهمیدم طرف معتاده شیره و گل میکشه 

یعنی هر چی گداس به پست ما میخوره نمیدونم ملت چیکار میکنن اینقدر شانس دارن😑 با ۲۸ سال سن هنوز یه آدم درست حسابی نیومده تو زندگیم 

شما از سم های زندگیتون بگید 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

خداروشکر هیچوقت با ادم سمی در ارتباط نبودم 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این همه دفعات یه بار دست کردی تو جیبت یا مثلا تو مهمون کنی؟

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

تو این همه دفعات یه بار دست کردی تو جیبت یا مثلا تو مهمون کنی؟

آره حتی کادو اینا گرفتم ولی اونا هیچی 

یا واسه طرف غذا درست کردم بردم کوفت کنه 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

تو رابطه درگیر غذا و کافه و رستورانی . چرا طرف باید برای کسی خرج کنه ؟ چرا ملاک خوب بودن طرف هزینه کردنشه ؟؟ اگر کسی شما رو ببره رستوران و هزینه کنه ، خودت هم متقابلا حاضری این کارو بکنی ؟؟ اگر این کارو میکنی رفتار نرمالی هست ولی اگر طرف همیشه باید حساب کنه رفتار سمی هست . 

تو رابطه درگیر غذا و کافه و رستورانی . چرا طرف باید برای کسی خرج کنه ؟ چرا ملاک خوب بودن طرف هزینه ک ...

چون الان خرج نکنه فردا روز تو زندگی هم خرج نمیکنه 

آره من خیلی بیشتر از اونا خرج کردم و به شدت پشیمونم از این بابت 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

ببخشیدا ولی خودت سم السموم بودی چه کاریه ۱۵ ۱۶ باربری بیرون وقتی یبار خطایی را می بینی باید تا تهش بخونی آزموده را آزمودن خطاست 

بعد بنظر میرسه خرج کردن و دست دل باز بودن طرف برات مهمه بدبختی اینکه آدم دقیقا از اونجایی که حساس تره صدمه میبینن

نکته آخر به عنوان یک آقا مردا همشون دنبال یه چیز هستن شاید فونتاشون فرق کنه ولی نسخه هاشون مشترکه

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
آره حتی کادو اینا گرفتم ولی اونا هیچی یا واسه طرف غذا درست کردم بردم کوفت کنه

آها ، من فک کردم از اونایی هستی که همیشه دنبال اینه ببرنش بیرون و بهترین غذاهارو بهش بدن و اینا و خودش یه قرون خرج نکنه🙄🙄

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

چون الان خرج نکنه فردا روز تو زندگی هم خرج نمیکنه آره من خیلی بیشتر از اونا خرج کردم و به شدت پشیمون ...

گفتم بالا ، اگر شما خرج میکنی و طرف مقابل نه ، حالا چه دختر چه پسر صد در صد طرف مقابل ادم جالبی نیست . همه چیز در روابط باید برابر و متقابل باشه