2777
2789

تو کارهای خونه و بچه داری خیلی کمک میکنه. دست و دلبازه . خوش سفره . تمام دارایی هاش رو به اسم بچه هاش زده ولی به شدت سلطه جو و زورگوئه . در این حد که زنش با ۴ تا بچه و چهل و دو سه سال سن تا حالا لباس برای خودش و بچه هاش نخریده با اینکه پول داره . حتما باید آقاهه ببینه و بپسنده بعد بخره حتی عید ها شده برای بچه ها خرید کرده و مادرشون رو نبرده یا برای خانمش یکدفعه میبینی ۵ تا دامن و تیشرت اینا خریده طبیعتا تا چند ماه باید اونا رو بپوشه یا تو کارهای بچه ها دخالت میکنه که الان باید بهش شیر بدی الان حق نداری شیر بدی الان حموم ببر الان نبر و ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم رو مخیه

ولی خانوم باید بعد ۴ تا بچه قلق مردو یاد میگرفت

یا حداقل ۴ تا بچه نمیاورد بعد تصمیم بگیره میخواد طرفو یا نه

این مرد بچه ام ب زن نمیده

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عزیزم شما که اخلاقشو دیدی ۴تا دیکه چی بود زندگی تکنی چه کنی همون بچه ها میخورنت پدر نباشه ده تا دامن خرید اوکی شما به دونه هم به میل خودت بخر کتکت میزنه مگه ؟همرو بپوش بگو اینستا دیدم خوشم اومد یا یبار خرید بگو قشنگت ولی دوسه تاش سلیقم نبس پول حیف میشه ببر عوض کنیم

سخته ولی خوبی هاش بیشتره تا بدیش هیچکس کامل نیست 

اون بیرونم خبری نیست عزیزم با ۴ تا بچه 

بچه ها بزرگ شن سوالاشون شروع میشه مامان چرا جدا شدی چرا ولمون کردی چرا زندگی مونو پاشوندی فکر میکنی بتونی قانعشون کنی با همین یه دلیل؟ 

سخت نگیر 

اگه دست و دلبازه ۴ تا تیشرت اون خریده به سلیقه ی اون بپوش دوتا هم خودت بخر 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

سخته ولی خوبی هاش بیشتره تا بدیش هیچکس کامل نیست اون بیرونم خبری نیست عزیزم با ۴ تا بچه بچه ها بزرگ ...

برای مامانم پرسیدم 

یکی از بچه هاس که بزرگه و خوابگاهیه 

کوچیکه هم که بابام محاله بده بهش فقط دوتا وسطی ها رو خودش باید نگه داره 

مشکلش اینه که اون ۲ تا هم نمیذاره به سلیقه خودش بخره . برای بچه ها هم تا حالا مامانم خرید نکرده همه چیز رو بابام خریده از سیسمونی بگیر تا لباس های خواهرم که الان ۱۰ سالشه 

عزیزم شما که اخلاقشو دیدی ۴تا دیکه چی بود زندگی تکنی چه کنی همون بچه ها میخورنت پدر نباشه ده تا دامن ...

. آخرین بار ۵ تا دامن شبیه هم با رنگ های مختلف گرفته بود مامانم گفت نمیپوشم گفت خب بنداز بیرون اگه نمیخوای ولی عوض نمیکنم یا مثلا برادرم دنیا اومد بدون اینکه بگه یه روز رفته بود تا یکسالگی بچه لباس گرقته بود آورده بود با چند تیکه اسباب بازی . مامانم کلی دعوا گریه کرد حتی گریه هم کرد که من میخواستم خودم بیام انتخاب کنم یا حداقل بچه ها رو میبردی اینا هم ذوق داشتن ولی فایده نداشت که نداشت . نهایتا برای روز اول که مهمونا میان مامانمو برد یکی دو دست انتخاب کرد وگرنه ۹۰ درصد خرید هارو خودش میکنه از بین اونا هم خودش انتخاب میکنه که هرروز چی بپوشه بچه