2777
2789
سونو اولم نمیدونم یادتونه یا ن گلم اصلا تو عکس ساک دیده نمیشد دکترم دستی نوشته بود ساک کوچیک بارداری ...

خب خوبه دیگه.

من به تو نگفتم برو پیش سونوگرافی نه دکترت؟

دستگاه های اینا خیلی دقیق نیست...

مطمئن باش خوبه رشدش عالی بوده دیگه.

دوهفته دیگه صبر کن فقط

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو اولم نمیدونم یادتونه یا ن گلم اصلا تو عکس ساک دیده نمیشد دکترم دستی نوشته بود ساک کوچیک بارداری ...

عزیزم من ۵هفته بودم رفتم سونونمیدونسم باردارم حتی ساک بارداری نبودش که بگه باردارم

شکم کوچک خوبه اتفاقامن وزن بچه هامم۳۷۰۰تا۳۸۵۰میشده

من تو بارداریم کلا هشت کیلو اضافه کردم چون شکمم نداشتم بهداشت همش بهم اصرار میکرد که غذاتو زیاد کن حتی از اون پودرهام گرفتم 

ولی بچم که بدنیا اومد ۳۶۰۰ بود همه تعجب کرده بود که این کجا جا شده بود 

بچه ها شما حالت تهوع ها و علایم بارداریتون از چند هفته شروع شد

از ۴ هفته علائم کوچیک شروع شد از ۶ تهوع...دیگه تا۱۰ تهوع رو داشتم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

چرا پیشرفت داشته این ینی خیلی تنبله دیرتر معلوم میشه البته بستگی به دستگاه سونوگرافی هم داره ها چون ...

بنظرت امیدی هست ؟ :)

بلههه تا منو دق نده قلب نمیزنه 

والا تو شهرمون بهترین دکتره تو فکر خودمم هس اگه خدایی نکرده نشون نده برم پیش ی سونو گرافیست بعد

انشالله توکل به خدا بمنم دعا کنین

من تو بارداریم کلا هشت کیلو اضافه کردم چون شکمم نداشتم بهداشت همش بهم اصرار میکرد که غذاتو زیاد کن ح ...

خب بچه پدرومادرمیره من زیادبالام میره هربارداری تا۱۳ یا۱۴ کیلواینوزیرنظرمشاورتغذیه ام تا ۱۱کیلومیشه بیادبالام ولی دیگه وزن هدف ۹کیلوهستش