2777
2789
عنوان

وقتی رستوران دعوت میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 33 پست
چیزی رو دوس داره جدا ی روز خودش بره سفارش بده

وقتی کسی رستوران دعوت میکنه باید انتظار  هر نوع سفارشی رو داشته باشه خب!!! چی بگم والا برای ما عجیب نیست چون خودمم کسی رو رستوران دعوت کنم انتظار  دارم اون چیزی دلش میخواد رو بخوره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی کسی رستوران دعوت میکنه باید انتظار هر نوع سفارشی رو داشته باشه خب!!! چی بگم والا برای ما عجیب ...

اصلا کار قشنگ و شیکی نیست

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

منم اگر کس دیگه قراره حساب کنه قیمت پایین رو انتخاب میکنم.   یه بار رفته بودیم بستنی فروشی با شوهر و خواهر شوهرو....   شوهرم گفت هر چی دلتون خواست سفارش بدین تعارف نکنید کیک و.... هم هست و......  منم گرون ترین معجون رو سفارش دادم دیدم شوهرم ریز ریز میخنده وقتی میخورم. آخر سر که تموم شد ازش تشکر کردم گفت با کارت خواهرش حساب میکنه و برای شوخی و خنده هی میگفته هر چی میخواین سفارش بدین و...  انقدررر خجالت کشیدم😂😁

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
اصلا کار قشنگ و شیکی نیست

اتفاقا به نظر من اینکه اکثریت این تاپیک میگن کار مهمان درست نبوده  ؛ شیک نیست .

یعنی چی مراعات حال میزبان رو بکنن ؟

سرزده یا بازور نرفتن که .

دعوت شدن رستوران منو باز به انتخاب خودشون .

اگه برای میزبان سنگین بود چرا اصلا رستوران دعوت کرده؟ خونش میگرفت برای همه هم یه نوع کباب میگرفت تمام.

هیچ ربطی هم به گشنه بودن طرف و ...نداره.

واقعا نظرات اینجا رو میخونم تعجب میکنم.

من اگه خودم منو باز کسی رو دعوت کنم بعد بخواد رعایت حالمو بکنه یه چیز ارزون سفارش بده واقعا ناراحت میشم .

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

ما و اطرافیانمون این حرفا و اداها رو نداریم اون چیزی دوس داریم میخوریم و خودمونم انتظار داریم مهمونم ...

ادا نیست عزیزمن

بهتره رعایت کنید

ادم چیزایی ک دوس داره رو خودش میخره از مردم توقع نداره براش فراهم کنن 

تو دورهمیا وقتی یکی دیگه داره خرج میکنه ادم باید رعایت کنه 

خیلی کار اشتباهیه اینکار اصلا درست نیست

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اتفاقا به نظر من اینکه اکثریت این تاپیک میگن کار مهمان درست نبوده ؛ شیک نیست .یعنی چی مراعات حال می ...

ارزدن چیه حداقل نره طرف چیزیو ک خودش نمیتونه بخره رو از مردم انتظار داشته باشه براش بخرن

وقتی ۵۰ نفرو دعوت کرده فهم ادم میگه باید ی چیز معقول برداره

طرف سال ب سال مثلا سلطانی نمیخوره دقیقا یکی دعوت کرده باید سلطانی سفارش بده؟

منم دعوت میکنم منو باز انتظار دارم چیزی ک دوس دارن سفارش بدن اما ی تعداد کم دعوت میکنم وقتی جایی دفوتم میبینم ۵۰ نفرن مطمئنم زیاد میشه مبلغش

طلبکار نیستیم ک از مردم

من دعوت کردنی اصولا سینی سفارش میدم ک هم انتخاب زیاد باشه 

ادا نیست عزیزمنبهتره رعایت کنیدادم چیزایی ک دوس داره رو خودش میخره از مردم توقع نداره براش فراهم کنن ...

عزیزم ما کلا سیستم خانوادگیمون و اقواممون اینطوره ک وقتی کسی رو دعوت می‌کنیم انتظار داریم بهترین رو بخوره وگرنه ناراحت میشیم انگار فکر می‌کنیم مارو قابل نمیدونن!!! اونا هم مثل خودمونن اگه اینکارو نکنیم ناراحت میشن!! هرکسی یجوری دیگه اقوامشو بهتر میشناسه 

ارزدن چیه حداقل نره طرف چیزیو ک خودش نمیتونه بخره رو از مردم انتظار داشته باشه براش بخرنوقتی ۵۰ نفرو ...

به هرحال تفکر آدما متفاوته .

ما اینجوری که شما میگی نمیپسندیم .

شما نباید دودوتا چهارتا کنی بگی وای ۵۰ نفرن پس خرجش زیاد میشه .

میزبان خودش فکر همه جارو کرده که ۵۰ نفرو دعوت کرده

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

عزیزم ما کلا سیستم خانوادگیمون و اقواممون اینطوره ک وقتی کسی رو دعوت می‌کنیم انتظار داریم بهترین رو ...

خداییش الان ی پرس غذای خوب حدودا ۱ تومنه با مخلفات و اینا ۱۵۰۰ اینطورا میشه

ظلمه

به هرحال تفکر آدما متفاوته .ما اینجوری که شما میگی نمیپسندیم .شما نباید دودوتا چهارتا کنی بگی وای ۵۰ ...

قیمت غذاها خدایی بالاس ی پرس غذای خوب حدوداد۱ درمیاد با مخلفات و این داستانا ۱۵۰۰