2777
2789
عنوان

وقتی خواستگار زنگ میزنه چی بگم

63 بازدید | 9 پست

وقتی برای اولین بار خواستگار زنگ میزنه به مامانم،چی بگیم در مورد چیا بپرسیم 

قشنگا لطفا هرچی میدونید بگید

تلخ ترین قسمت زندگی اونجاییه که با خودت میگی:چی فکر میکردم و چی شد....🫠

بگید پشت گوشی نمیشه در مورد این موضوع صحبت کرد ان شالله حضوری در خدمتتون باشیم اول دختر و پسر باهم ح ...

ولی یه اطلاعاتی کلی پشت تلفن میگیرت

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگید پشت گوشی نمیشه در مورد این موضوع صحبت کرد ان شالله حضوری در خدمتتون باشیم اول دختر و پسر باهم ح ...

اخه باید یه چیزایی فهمید در موردشون تا ببینیم اصلا اوکیه که پاشون به خونمون باز شه یا نه،ولی نمیدونم چیا بپرسیم خوبه و چیا نپرسیم 

سن و تحصیلات و شغلو معمولا میپرسن

مثلا به من باشه دوست دارم همه چیشو همون اول بدونم از شغل و حقوق گرفته تا محل زندگیشون بعد بیان خونه😅ولی میترسم بد شه 🫠

خب یه اطلاعات کلی در مورد سن و شغل و خانواده و اعتقادات و محل زندگی و محل کار و این چیزا پشت تلفن حرف میزنن بعد مثلا میگن بذار با خانواده مشورت کنیم اگه اوکی بود جلسه حضوری میذارن و همو میبینن 

مثلا به من باشه دوست دارم همه چیشو همون اول بدونم از شغل و حقوق گرفته تا محل زندگیشون بعد بیان خونه� ...

خب کارت اشتباهه

حتی حقوق رو نباید تو اولین جلسه حضوری بپرسی چه برسه پشت گوشی!! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خب یه اطلاعات کلی در مورد سن و شغل و خانواده و اعتقادات و محل زندگی و محل کار و این چیزا پشت تلفن حر ...

اها خیلی ممنون گلم

خب کارت اشتباههحتی حقوق رو نباید تو اولین جلسه حضوری بپرسی چه برسه پشت گوشی!!

باشه گلم،ممنون❤️