2777
2789

؟

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنطرم توانایی نه گفتن و شاد زندگی کردن خیلیییی مهمه

نه گفتن خیلییی مهمه یادمه یه معلم پرورشی داشتیم یه کتابچه داشت هر هفتع میومد و راحع به نه گفتن حرف میزد اون زمان مسخره بنظرمون میومد بعد سالها متوجه لطف بزرگی که کرده بود شدم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

مهارت های فنی، آشپزی، فن بیان، اینکه از گفتن حرفش نترسه و خودش باشه، بلد باشه حقش رو بگیره، دانش مالی و حقوقیش رو بالا میبرم، راه کسب درامد، سرسخت بودن، مدیریت مالی.

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

تو سن کم نمیدونم 

ولی بنطرم هر ادنی باید این مهارت هارو داشت باشه 

آشپزی در حد خودت 

تمیزی و نظافت در خد خودت 

رانندگی 

توانایی استفاده از وسایل نقلیه 

انحام کارای بانکی 

تنهایی دکتر رفتن 

تنهایی خرید کردن 

مهارت پس انداز مول و جطوری خرج کردن 

یک مهارت پول سلز که اگر گیر کردی بتونی پول در بیاری 

یه مسائلی دست ماها نیست!!

میدونی هر کدومشون انگاری دخترم یا خواهرکوچیکم بودن...

بعد از ۴۰۱ روحم آسیب دید و حتی نمیتونم بهش فکر کنم!!

یادشون گرامی...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.