2821
2789

من دو ماه دیگه میشه ۲۵ سالم و اصلا شبیه ۲۵ ساله ها نیستم و بهم میگن ۱۸/۱۹ سالته 

بنظرتون این یه مزیته؟با دوستایی که نشست و برخاست میکنم بهم میگن چهرتو فیلر بزن تا زنونه تر بشی ولی خب همسرم اینجوری منو دیده و پسندیده و دلم نمیاد خودمو تغییر بدم

مثلا بهم میگن ابروها تو لیفت کن لبتو ژل بزن و زاویه فک بزن و.. دندوناتو کامپوزیت کن

گاهی وسوسه میشم ولی از عوارض کار های زیبایی و اینکه مدام باید در حال تمدیدشون باشی دوست ندارم 

بهم میگن خوشت میاد مدام بهت بگن گوگولی؟از نظر دیگران خوشگلم ولی خب چهره زنونه ای ندارم و بقیه تعجب میکنن که ازدواج کردم

بنظرتون باید تغییرش بدم؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

داف قطعا😂

البته بدون ژل افراطی

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

نه لازم نیست 

مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠

من ۳۰ سالمه و یه بچه ۹ ساله دارم هرجا میرم فکر میکنن داداشمه و قیافم شبیه دخترهای بیست ساله اس

به صورتت دست نزن همینجوری بیبی فیس بودن خیلی خوبه

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎

کامپوزیت و ژل لب قشنگ می‌کنه 

لیفت ابرو و مژه ربطی به زنانه کردن نداره قیافه رو مرتب می‌کنه من ابروهام اکثرا لیفته

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

کامپوزیت و ژل لب قشنگ می‌کنه لیفت ابرو و مژه ربطی به زنانه کردن نداره قیافه رو مرتب می‌کنه من ابروها ...

من ابروهام پره فقط لیفت میکنم با ژل ابرو 

باقی صورتم رو کاری نمیکنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز