2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والاچرا خوب خوبه که🥲 الان ندارین همه میگن خوب مشکل دارن و فلان

دیگه هرکسی یه طوری فک میکنه نه من دیدم اطرافم زوجایی ک تصمیم به بچه دار شدن نگرفتن هیچوقت

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

منم دوست داشتم خدا بهم دختر بده 

ولی وقتی فهمیدم شرایط بچه دار شدن ندارم به خدا گفتم هم دختر هم پسر برام فرقی نداره فقط سالم باشه 

الان هم بعد چند سال خدا یه پسر کوچولو ناز و سالم بهم بخشید😍😍😍

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

میدونی من چرا دوست ندارماگه دوتا دختر بشه یا دوتا پسر باید برای سومی ادم جان بده تا دختر بشه یا پسر� ...

به نظرم تو این دوره زمونه و شرایط زندگی، همجنس بودن بچه ها نعمت بزرگیه.

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

به نظرم تو این دوره زمونه و شرایط زندگی، همجنس بودن بچه ها نعمت بزرگیه.

نه اگه دوتا دختر باشن برادر نداشته باشن منم ی روزی نباشم کی میخواد هوای دوتا دخترو داشته باشه؟ 

پس در نتیجه ی پسر با ی دختر باید باشه

Gilan🥺💚

نه اگه دوتا دختر باشن برادر نداشته باشن منم ی روزی نباشم کی میخواد هوای دوتا دخترو داشته باشه؟ پس در ...

هر کس یه طرز فکری داره.من همجنس بودن بچه ها رو ترجیح میدم حالا هر جنسی باشن

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...