2777
2789

بچها تا حالا باشگاه نرفتم

۵۰ کیلو ام

چیکار کنم جواب بگیرم بدنسازي 

چیا با خودم ببرم

مربی بگیرم یا نه

هرچی که خودتون جواب گرفتین راهنمایی میکنین لطفا

مربی خوب و تغذیه خوب 

ببین فقط بگم هرروز تاکید می‌کنم هرروز ۳ عدد سیب زمینی  ابپز ه + ۲ تا تخم مرغ ابپز بخور ایتا همیشه تو برنامه ات باشه

و موز هم باشه عالیه هفته ای یکی دوتا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوله ورزشی 

قمقه  

یه دست کفش تمیز مخصوصا باشگاه بزار فقط 

و اسپری 

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

چند ماه باید برم تا متوجه اولین تغییرات بشم؟

بدن با بدن فرق داره ولی تو ۳ ۲ ماه اول فقط یادت نره سیب زمینی تخم مرغ همیشه باشه بعد تمرین 

رفیق من تو ۳ ماه با مربی خوب و برنامه غذایی عصله و بهترین هیکل رو ساخت خیای لاغر بود ولی الان واقعا خوش هیکل شره یعتی به بدن مورد علاقه اش رسیده ولی همچنان ادامه میده

بعد من الان اصلا دستگاه هارو نمیشناسم کار باهاشون بلد نیستم اونجا خودشون یاد میدن؟

بله گلم 

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

والا اندازه نمیکرفتمبرنج ناهار یه بشقابشامم یه بشقابنوشابه هم هرروز میخورمبا تنقلات بین ناهارشامالان ...

مرغ و برنج و میوه حذف نکن پس مرغ خودش پروتئین اون برنج هم باید باشه چون ورزش هم میکنی