2777
2789

سه سال پیش پدرم جشن عقد من و تالارگرفت ۱۰۰ مهمون ما بود ۱۳۰ مادرشوهرم شایدم بیشتر

هرکیو تونسته بود گفته بود 

مثلا دخترعمو جاریم با خانواده اش و خاله ای جاریم و خانواده جاریم و پدر بزرگ و مادر بزرگ جاریم

حالا داداشش جاریم عروسیشه من و شوهرم دعوت نیستیم

مادرشوهرم میگه نباید توقع داشته باشی دعوتت کنن گرونیه دیگه

خب سه سال پیش هم گرونی بود

خیلی از این کاراش حرصم میگیره که آنقدر مارو احمق فرض کرد هرکاری دلش خواست کرد

الان به شوهرم غر برنمم فایده نداره فقط یاده کاراش میفتم حرص میخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهر نباید دعوت کنه ها عروسی یکی دیگه اس

ولی میتونست بگه کاره اشون بد بوده ما دعوت کردیم مراسم ها حداقل شمارو خانم و آقا میگفتن نمیکنه دفاع کنه بگه نباید توقع داشته باشی انگار اشتباه از منه که توقع دعوت داشتم

فکر کنم منظورش اینه ب پسر خودش ک رسید گرونیه ولی ب بابای اسی ک رسید فقط مرحوم‌ حافظ رو دعوت نکرده

دقیقا اصلا اینایی دعوت کرده بود جشن عقدم 

منو همسرم کادو هاشونم ندیدیم 

الان مامان و بابای جاریم من کادویی ندیدم ازشون

حالا مادرشوهرم گرفته نداده یا کلا ندادن نمیدونم

اشکال ما اینه جواب نمیدیم

همونجا میگفتی مادر جان وقتی دختر عموی جاریم دعوت بوده توی مراسم ما ، من توقع دارم سر مراسم برادرش دعوت باشیم

خدا شاهده توی عروسی ما مادرشوهرم همه کادوها رو زد زیر بغلش رفت ، بعد مادر من سینی نون پنیر درست کرد ، موقع عقد تشریفاتی داد دست پدرشوهرم , اونم گذاشت روی میز،  مردم برداشته بودن خورده بودن

دو دفعه به من گفت مادرت چرا سینی زو نچرخوند بین مردم. مگه مادر من گارسونه؟؟

دفعه دوم شوهرم پرید بهش 

ولی به خودم قول دادم اگه دفعه دیگه بگه بهش بگم مادرجان دلتو بزرگ کن، یه سینی نون پنیر از یادت نمیره  ,جای من بودی رنگ کادوهات رو هم نمی‌دیدی چیکار میکردی 

چقدر وقاحت دارن بخدا 

ولی میتونست بگه کاره اشون بد بوده ما دعوت کردیم مراسم ها حداقل شمارو خانم و آقا میگفتن نمیکنه دفاع ک ...

جاری ات تعیین کنه دعوت کنه ربطی بهش نداره مراسم یکی دیگه ای گرونی باشه دعوتی باشه بالاخره قرار برید کادو میدید دیگه خودش میندازه وسط

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم