2777
2789
عنوان

یعنی این خواست خدا بود

70 بازدید | 7 پست

رشته ام تجربی بود وقتی کلاس یازدهم بودم فهمیدم یه رشته به اسم برنامه نویسی اصلا وجود داره توی دنیا و کار با کامپیوتره از اونجایی که خیلی علاقه دارم به این کارا اون روز با خودم گفتم کاش زودتر می فهمیدم و می رفتم کامپیوتر می خوندم کل اون سال با سال دوازدهمم این فکر گه گاهی می امد توی ذهنم 

رشته خودم تجربی بود می خواستم پرستاری بیارم دوسال درس خوندم ولی نشد اخرش هم تحقیق کردم فهمیدم یه رشته هست به اسم مهندسی کامپیوتر برای همین تصمیم گرفتم برم این رشته 

حالا نمی دونم بعضی موقع ها خوشحالم بعضی موقع ها نه نمیدونم دقیقا نسبت بهش چه حسی دارم شمام تا حالا اینطوری بودین؟؟

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

همیشه دنبال چیزی باش که بهش علاقه داری 

اگه علاقه داشته باشی حس خوبم داری

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

میتونی پرستار بشی در کنارش هم کامپیوتر یاد بگیری 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی نمیدونی یعنی علاقه نداری آدم چیزی که دوسش داشته باشه شک نمیکنه و با تمام وجود میجنگم براش پی اگ ...

اخه دو سال برای پرستاری جنگیدم اما نشد  حالا که رسیدم به کامپیوتر حس حسرت دارم یه جوریه اینگار نه به این رسیدم نه به اون

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
اخه دو سال برای پرستاری جنگیدم اما نشد حالا که رسیدم به کامپیوتر حس حسرت دارم یه جوریه اینگار نه به ...

چند سالته شما؟من رو مرز ۲۶ هستم و هنوز به اون چیزی که میخواستم نرسیدم منم دبیرستان تجربی خوندم دانشگاه بدون فکر و صرفا بخاطر علاقه ظاهری به این رشته رفتم عکاسی خوندم   دانشگاه مجازی شد و هیچی یاد نگرفتیم و درکنارش چند دوره آزاد عکاسی فیلم برداری رفتم  بازم دیدم نه من نمیتونم تو این موفق بشم سرمایه میخواد حامی میخواد رفتم رنگ مو یاد گرفتم دیدم نه رنگ مو هم کار من نیست باز سرمایه میخواد  سه سال درگیر ازمون استخدامی بود از سال ۱۴۰۱  گقتم ازمون استخدامی بدم  معلم بشم سال اول کنکور هنر دادم  تراز خوبیم آوردم با اینکه هیچی از درسای هنر زمینه ای نداشتم اما از صفر شروع کردم اما کنکور دادم شهرمون یدونه معلم هنر نخواست اون سال ، سال بعدشم ازمون استخدامی اموزش و پرورش شرکت کردم چون  دم عید دفترچه اومد و من جایی فروشندگی کار می‌کردم نمیتونستم مرخصی بگیرم بنابراین زمان زیادی برا خوندن نداشتم و باز هفت امتیاز از حد نصاب کم شد امسال تما م تلاشمو کردم امتیازمم نسبت به خیلی از شرکت کننده ها  بدون هیچ سهمیخو امتیازی بیشتر شد ولی چون رقیبم نمیدونم چون سابقه تدریس داشت اون برداشتن یا در کنارش پارتیم داشت ولی ایشون امتیازشون ازمن کمتر بود و قبول شد  ببین من چقدر شکستم جا نزدم بشین تحقیق کنن ببین واقعا چی میخوای انشالله  که بشه برای شما

چند سالته شما؟من رو مرز ۲۶ هستم و هنوز به اون چیزی که میخواستم نرسیدم منم دبیرستان تجربی خوندم دانشگ ...

۲۰ سالمه عزیزم 

واقعا خیلی اراده خوبی داره خیلی تلاش کردی مطمئنم به زودی به هر چی می خوای میرسی 

لطفا برام دعا کن منم بتونم مثل تو با اراده باشم ❤

۲۰ سالمه عزیزم واقعا خیلی اراده خوبی داره خیلی تلاش کردی مطمئنم به زودی به هر چی می خوای میرسی لطفا ...

اراده از سختی و شکست زیاد میاد همین که به  هدفت فکر میکنی و هدف داری خودش یعنی نصف مسیرو رفتی   الان باید ببین چیو دوست داری یکی همون بچگی میفهمه چی دوست داره یکی موقع  انتخاب رشته یکی زمان دانشگاه یکی  بعد از اتمام دانشگاه من خودم بعد  از تموم شدن دانشگام تازه فهمیدم دوست دارم معلم بشم   اگر یه چیزو با تموم وجود دوست داشته باشی براش میجنگی   اول اطلاعات کامل بدست بیار بعد وارد شو انشالله  که که خیلی زود به اون چیزی که میخوای میرسی  من رقیبم ۳۷ سالش بود امسال استخدام شد برای اون چیزی که میخوای بجنگ و جا نزن خیلیا تو سن بالا تازه می‌فهمن چی میخوان