2777
2789
عنوان

مشاور

80 بازدید | 9 پست

مشاوره آکادمی زانکو بهتره یا دکتر آراد مبشر اقدم؟ یه مشاور گرفتم ماه مهر و اصلا خوب نبود فقط گند خورد به مهرماههه تروخدا بگید از ابان میشه رسید؟ تا اینجا کار یه سری چیزا خوندم ولی کم و مشاوری میخواستم کمکم کنه بدتر لطمه زد بهم ، لطفا راهنماییم کنید چیکارکنم

هدفم مامایی هستش و پشت کنکوریم

گلم این رشته رو  خیلی دوست دارم و اینکه چون پایم ضعیف و شرایط هم خیلی سخته نمیخوام به رشته های بالاتر امید ببندم که بعد بخوره تو ذوقم هروفت دیدم دارم پیشرفت مبکنم حتما به رشته های دبگه هم فکر میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اراد اصلا خوب نیس دوست من گرفت افتضاح بود

اینفدر قبولی گذاشته تو پیج که من اصلا باورم نمیشد شما بگی به درد نمیخوره😔واقعا چطور دلشون میاد اینکارو میکنن یکی عین من که اطلاعی نداره مشاور میگیره پولش به هدر میره 

زانکو چطور؟ اطلاعی دارید؟ واقعا بدون مشاور نمبتونم همش شک مبکنم به روشام امسالم سال سختی هست حتما باید کسی کنارم باشه

اینفدر قبولی گذاشته تو پیج که من اصلا باورم نمیشد شما بگی به درد نمیخوره😔واقعا چطور دلشون میاد اینک ...

من دندون قبول شدم

ببین مبشر قبولی داره ولی روششون اینطورا که چون معروفن بچها باهاشون زیاد مشاوره میگیرن و خب یسریاشون خیلی خوب میخونن و قبول میشن و نمشاورم کاذ خاصی نمیکنه

نه زانکو رو نمیشناسم