2777
2789
عنوان

چه دعایی کنم مشکل شوهرم درست بشه

163 بازدید | 5 پست

چه دعایی کنم مشکل خونه اش درست بشه.الان بیرون نشسته

برقاش اتصالی کرده از دیروز بی برقه تو خونه

من تو اون شهر نیستم 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اون بیرون نشسته تو یه شهر دیگهدعا کنی اتصالی برق خود به خود درست شه؟؟؟

کار دیهگ ایی از دستم برنمیاد 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بیرون نشسته تو یه شهر دیگهدعا کنی اتصالی برق خود به خود درست شه؟؟؟

واقعا که ملت چه توقعاتی دارن! فکر کنم داره یه اتفاقاتی تو این مملکت میافته ما بیخبریم! خوبه منم دعا کنم یه کیسه پولی یه ماشینی چیزی دم خونه ام بیفته. هان؟ نظرتون چیه؟ طفلک برقکارها و الکتریکی ها! از این به بعد باید گرسنگی بکشن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ب

واقعا که ملت چه توقعاتی دارن! فکر کنم داره یه اتفاقاتی تو این مملکت میافته ما بیخبریم! خوبه منم دعا ...

چقدر ادم بی انصافی هستی

مشکل شرکت برقه امروز جمعه هست گفتن ممکنه مامور کشیک وقت کنه بیاد درست کنه و گرنه فردا میمونه

واقعا که ملت چه توقعاتی دارن! فکر کنم داره یه اتفاقاتی تو این مملکت میافته ما بیخبریم! خوبه منم دعا ...

فقط گفتم دعا کنید مامور برقه برسه بره امروز اونجا مشکلش حل بشه

ی دعایی بگید بخونم ک مشکلش حل بشه خودم بخونم