الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خیلی وقته رابطه با عاشقانه ندارم فقط روزمرگی میکنم، شاغلم. تو شهر غریبم، شاید باورتون نشه الان قهر کردم هیچ جا تو این شهر ندارم الان تو مترو نشستم سرگردانم
کاری ندارن به بقیه ولی هرکسی عاشقی رو توی به چیز ذیگه میبینه نظرا باهم غرق داره نمیدونم یکی شوهرش همش براش خرج کنه عاشقشه ولی محبت نکنه زندگیش عاشقانه نیست یکی هم برعکس ولی هسچ کس نمیخواد قبول کنه هیچ چیزی بی عیب نیست همه کامل میخوان .....الان من زندگیم عاشقانست گاهی گاهی نفرت انگیزه وقتی شما این سوال رو میپرسین به خودم میگم چی جواب بدم ....مثلا وقتی با شوهرامون قهر نبستیم همه جا بهمون خوش میگذره پیش خواهرامون دوستامون با مجازی میگیم من چقدر خوشبختم ولی کافیه قهر کنیم فرداش میریم پرونده ریزو درشت بدیهاشو رو میکنیم🤣