2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری ندارن به بقیه ولی هرکسی عاشقی رو توی به چیز ذیگه میبینه نظرا باهم غرق داره نمیدونم یکی شوهرش همش براش خرج کنه عاشقشه ولی محبت نکنه زندگیش عاشقانه نیست یکی هم برعکس ولی هسچ کس نمیخواد قبول کنه هیچ چیزی بی عیب نیست همه کامل میخوان .....الان من زندگیم عاشقانست گاهی گاهی نفرت انگیزه وقتی شما این سوال رو میپرسین به خودم میگم چی جواب بدم ....مثلا وقتی با شوهرامون قهر نبستیم همه جا بهمون خوش میگذره پیش خواهرامون دوستامون با مجازی میگیم من چقدر خوشبختم ولی کافیه قهر کنیم فرداش میریم پرونده ریزو درشت بدیهاشو رو میکنیم🤣

کاری ندارن به بقیه ولی هرکسی عاشقی رو توی به چیز ذیگه میبینه نظرا باهم غرق داره نمیدونم یکی شوهرش هم ...

اینم حرفیه،عاشقانه منظورم محبت توجه تعریف کردن از ظاهر زن،س ک س خوب خلاصه عشق منظورمه نه مادیات

اینم حرفیه،عاشقانه منظورم محبت توجه تعریف کردن از ظاهر زن،س ک س خوب خلاصه عشق منظورمه نه مادیات

ولی العان قبول داری عشق تو مادیاته اینا جلف بازیه🤣🤣🤣🤣🤣

دورت بگردم تمام چیزایی که گفتی رو دارم ولی مادیات منو کشته 

ولی العان قبول داری عشق تو مادیاته اینا جلف بازیه🤣🤣🤣🤣🤣دورت بگردم تمام چیزایی که گفتی رو دارم ول ...

عریزم من اینارو ندارم مادیاتم ندارم🤣🤣🤣🤣🤣🤣یعنی شوهرم پولدارهست اما فقط فکر جمع کردنه نمیدونم کی میخواد خرج کنه