2777
2789

من از طریق واسطه با آقایی آشنا شدم و چند جلسه به مدت یک ماه و نیم با هم حرف زدیم بعد از اینکه دیدم اشتراکاتی با هم داریم بهش گفتم خانوادشو در جریان بذاره چون مادر من از اول میدونست.

اولین قرار با مادر و خواهرش و مامان من توی کافه بود که مامانش اصلا حرف جدی نزد و حتی مامان من پرسید که برنامتون چیه گفت نمیدونم

دیروز هم مامان و خواهرش اومدن خونه ما ولی بازم هیچ حرف جدی نزدن و هیچی راجع به ما دو تا نگفتن و فقط حرفای روزمره مثل آب و هوا و...

خود پسره خیلی مصممه و میگه قصدم ازدواجه ولی خانوادش یه جور دیگه رفتار میکنن

بنظرتون اینا هدفشون چیه؟ سرکاریه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره اگه قصدش واقعا جدیه باید خانواده شو مجاب کنه که به این حرفا و اینا جدیت بیشتری بده ولی خب تا هم ...

بنظرت ممکنه مامانس از من خوشش نیومده باشه که حرف نمیزنه؟

از طرفی تکلیف منم مشخص نمیکنن

خب اگر آقا پسر جدی هستن منتظر باش بیان خواستگاری رسمی چون بالاخره مراحل اولیه طی شده 

شاید مادر آقا پسر با نظر همسرش هست و میخواد مراسم اصلی اونجا حرفهای حدی زده بشه منظورم اینکه شاید پدر آقا پسر حرفهای جدی و نهایی رو میزنن برای همین مادرشون حرف جدی رو پیش نمیکشه چون اختیاردار نیست

خب اگر آقا پسر جدی هستن منتظر باش بیان خواستگاری رسمی چون بالاخره مراحل اولیه طی شده شاید مادر آقا پ ...

آخه هیچی نمیگه حرف زدنش با مامان من انگار دو تا خانم تو اتوبوس دارن حرف میزنن اصلا نمیدونست چرا اومده خونه ما

بعضی از خونواده ها دوست ندارن پسرشون انتخابشو کرده باشه بعد خبر بده یا اصلا دوست ندارن دختری رو بگیرن که اوکی دادن ندادنشون توفیری نکنه و دختر پسر قبلا بریده باشن دوخته باشن من نمیگم این خوبه یا بد ها میگم اینطورن بعضیا در نتیجه از عمد دخالت نمیکنن و اینجوری رفتار میکنن