2777
2789
عنوان

کیا کتاب میخونن❓️

61 بازدید | 15 پست

بهترین رمانی که خوندین بگین (کلاسیک و از نویسند های معروف باشه)

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

برباد رفته 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره در حد اسمش نبود به نظرم

من چند روز پیش تمومش کردم میگفتن غرور و تعصب پرطرفدارترینه

و رتبه ۱ اورده بود

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
عاشقانس؟

یه مرد سی و خورده‌ای ساله‌اس که قصد خودکشی داره تروما های زیادی تو زندگیش داشته و نامزدش هم اونو رها کرده و دچار یه بیماری هم میشه که فقط یه ماه فرصت داره تا زنده بمونه این وسط یه خانمی وارد زندگیش میشه که کلا حرفاش تو کتاب جنبه فلسفی دارن و قابل تامل و بعد کلا داستان زندگی پسره از این رو به اون رو میشه و خیلی چیزایی که فکر میکرده هم در واقع واقعیت نداشته

من خودم وقتی از نظر روحی شکننده شده بودم این کتاب احیام کرد 280 صفحه شو تو سه روز خوندم از بس دوسش داشتم 

نظرت چی بود ؟

راستش رمانای زیادی نخوندم که مقایسه کنم تا وسطاش خسته کننده بود برام فصلای آخرش جالب شد و پایانش قشنگ بود

یه مرد سی و خورده‌ای ساله‌اس که قصد خودکشی داره تروما های زیادی تو زندگیش داشته و نامزدش هم اونو رها ...

چه خوب !

منم از نظر روحی داغونم

مرسی🌱