2777
2789
عنوان

کیا خونشون ترکیده و مرتب نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 24 پست

چند روز رفتم سفر قبل سفر هم درگیر بودم خونه معمولی بود نه اونجوری تمیز نه کثیف دیروز برگشتم و انگار خونه ام خیلی کثیفه کل دیروز در حال شست وشوی لباس بودم الان لباس و ظرف کثیف نداریم ولی یه بهم زیختگی خاصی تو خونه هست که از توان من خارجه 

دوشنبه باید هماهنگ کنم بیان برای تمیز کاری خونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز می خوای با هم تمیز کنیم  هر کی با برنامه ی خودش  تو خونش انگیزه بدیم بهم 

یه استومینوفن بخور 

فقط نیم ساعت گوشیت بزار رو زنگ تمیز کن خیییلی جلو میوفتی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
ما دیشب میخاستیم بیایم خونه پدربزرگم شب هم بمونیم قبل اومدن خونه رو تمییییز کردم ظرفا رو شستم گاز و ...

آفرین عزیزم منم بزور رفتم یکم ظرف شستن 

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

خونم تمیزه تمیز ولی ظرف مونده تو سینم.بعد سه ماه پری شدم.جشن گرفتم برای خودم کار نمیکنم

آره عزیزم استراحت کن چرا سه ماه 

چند روز رفتم سفر قبل سفر هم درگیر بودم خونه معمولی بود نه اونجوری تمیز نه کثیف دیروز برگشتم و انگار ...

اصن خونه نباشی وقتی برگردی انگار همه جا کثیفه منم همینم 

عزیز می خوای با هم تمیز کنیم هر کی با برنامه ی خودش تو خونش انگیزه بدیم بهم یه استومینوفن بخور فقط ...

سلام عزیزم ببخشید مشغول طرف شستن بودم الان باز اومدم یکم بشینم باز برم سراغ بقیه کارا آره عزیزم موافقم هر وقت اومدی استراحت باز بیا بگو چیکار کردی