دوستان سلام. من بچه تهرانم و شوهرم شمال خونمون شماله یه بچه چهارماهه دارم, دو هفته اس خونه مادرمم و شوهرم شمال مونده, امشب متوجه شدم یکی از دوستای شوهرم با برادر و همسرش دیشب و امشب رفتن خونمون مهمونی! خیلی ناراحت شدم که اون خانوم بدون حضور زن خونه رفته مهمونی و به دوست شوهرم پیام دادم کارتون خیلی زشته که بدون حضور و اجازه خانم خونه میرید خونش... شوهرم خییییلی باهام دعوا کرد گفت از این به بعد هرروز با دوستاش میگرده... خیلی باهام بد حرف زد و تهدیدم کرد. به نظر شما کار بدی کردم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کارشون اشتباه بوده که بدون اینکه شما باشین رفتن خونتون ولی کار شما هم صحیح نبوده که به دوست همسرتون پیغام دادین.باید به شوهرتون میگفتین که در غیاب من دوستاتو نیار خونه بخصوص اگر خانوم همراهشونه
نه اصلا کار بدی نکردی جلوش وایسا حساب کار دستش بیاد....به شمالی ها برنخوره اما من خودم وسط شمالی ها بزرگ شدم نمیگم همه اما بیشترشون مرداشون رفیق بازن و ولشون کنی پرو میشن جلوشون وایسی میترسن یکم
واسه یه آدمایی وقت میذاریم که پدر و مادرشون هم واسه تربیتشون وقت نذاشتن...
اونا خبر داشتن من نیستم. خانمش بهم پیام داد نمیای خونه منم گفتم بدوون من برنامه نزارید, حتی به شوهرمم گفته بودم وقتی من نیستم دلیلی نداره خانم دوستش بیاد اونجا.
شوهرم اصلا به نظرم اهمیت نداد میتونست به دوستش بگه چند روز دیگه که زنم میاد بیاید خونمون