2777
2789
عنوان

خودتون یا فامیلاتون

47 بازدید | 8 پست

رتبه خیلی خوب مثلا زیر 1000 آوردن؟

منظورم تجربی امساله

منطقه چند

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله زیر ۲۰۰ فامیلمون اورد منطقه ۱

چه خوب

از چه سالی شروع کرد

نمیدونین چطور میخوند؟

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

هم استانیم هستیم البته من الان تهرانم ولی اون فامیلمون دانشگاه اصفهان دندون اورد😁

خوشبختممم😁😁

نمیدونین چطور میخوند؟

و از کی شروع کرد؟

چه خوباز چه سالی شروع کردنمیدونین چطور میخوند؟

این داستانش طولانی هست 

سال اول معدلش شد ۱۶  ۲۵ درصد معدل تاثیر داشت بقیش کنککر بود نتونست بیاره افتاد دانشگاه ازاد 

سال دوم خوند نیاورد باز

سال سوم نیاورد باز

امسال سال چهارم بود دیگه بعد کلی ترمیم  و خوندن اینا و تاثبر۶۰ درصدی معدل طبیعتا  اورد دیگه 

ببین دخترم برای مطالعه درس باید جدی باشی هرچیم یاد نکرفتی پرس و جو کنی  یادت نره کتاب درسی مهمترین منبع و کنارش تست زیاد

این داستانش طولانی هست سال اول معدلش شد ۱۶ ۲۵ درصد معدل تاثیر داشت بقیش کنککر بود نتونست بیاره افتا ...

ممنوووون از کمکتون

دیر نیست برای شروع؟

یازدهمم دلم میخواد یه رتبه خیلی خوب بیارم🤕