2777
2789
عنوان

واییییییییییی دارم میترکم

116 بازدید | 18 پست

وای خدا دوشنبه حالم بد شد مدرسه نرفتم 

بعد تا چهارشنبه دیدم حالم نه تنها با مسکن خوب نشد بدترم شد دهم انسانیم رشتم دوست دارم اما فردا امتحان دفاعی دارم یکشنبه هم منطق و ریاضی بقیه خوندن همشون من دکتر چهارشنبه با اینکه دو تا آمپول زد و گفت ویروس گرفتی و خوب نمیشی تا ۷ روز طول میکشه خوب شی کلی دارو فلان خدایی دارم میخونم با اینکه خیلی عقبم هیچی تو مغزم نمیره آبریزش بینیم بند نمیاد گلوم خوب نمیشه هرچقدرم دارو میخورم معلم دینی هم چهارشنبه بهم منفی داد چون نخونده بودم گفتم مریضم حالمم دیده ولی رحم نکرد بخدا من نمیخام این امتحانا رو گند بزنم مخصوصا ریاضی که روش ضعف دارم 💔💔😭

میخام نامه بگیرم دو سه روز استراحت کنم نرم امتحان ها هم از ماه بعد جبران کنم اما بدجور عذاب وجدان دارم حس میکنم خیلی از بقیه عقبم اونا همشون میخونن 

یکم دلداریم بدین بخدا منطق خوندم ۱۹ شدم دینی ۲۰ اما از هفته قبل که این ویروس گرفتم هیچکار نتونستم بکنم 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

بگو مادرت بره با مدیر حرف بزنه بگه حالت خوب نبوده، نامه بگیر ببر

از سرماه شروع کن خیلی قوی به خوندن و جبران اینا

بی تواما به چه‌حالی من از آن کوچه گذشتم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو مادرت بره با مدیر حرف بزنه بگه حالت خوب نبوده، نامه بگیر ببراز سرماه شروع کن خیلی قوی به خوندن و ...

باشه مادرم که فوت شده 

اما پدرم میبره

دست از مقایسه کردن بردار لطفاالانم اوایل دهمه اینجوریی یکم بگذره بیخیال تر میشی

همه همکلاسیام میگن این خوندم تموم شد اینکار کردم اونکار کردم در حالی که من هیچ کاری نکردم چه شانسی من دارم ینی

همه همکلاسیام میگن این خوندم تموم شد اینکار کردم اونکار کردم در حالی که من هیچ کاری نکردم چه شانسی م ...

خب کرده باشن ببخشید رک میگم واقعا قصد توهین ندارم ولی به تو ربطی نداره

تو کار خودتو بکن

بگیر بخواب استراحت کن وقتی خوب شدی برو مدرسه و جبران کن این یک هفته رو ولی ب خودت قول بده ک برسونی خودتو ب هم کلاسی هات دکترم برو نامه بگیر واسه غیبتت،مدرسه ام نرو اصلا چون بقیه بچه هارو هم مریض میکنی چون ویروس گرفتی میگم

خب کرده باشن ببخشید رک میگم واقعا قصد توهین ندارم ولی به تو ربطی ندارهتو کار خودتو بکن

دقیقا یادش بخیر راهنمایی هیچ رقابتی نبود

بگیر بخواب استراحت کن وقتی خوب شدی برو مدرسه و جبران کن این یک هفته رو ولی ب خودت قول بده ک برسونی خ ...

هفته آیندشم یه هفته دارم میرم شلمچه نیستم 

بگیر بخواب استراحت کن وقتی خوب شدی برو مدرسه و جبران کن این یک هفته رو ولی ب خودت قول بده ک برسونی خ ...

البته از طرف مدرسه اسمم در اومده