2777
2789
عزیز شغل نیستجایگاه شما در خانواده ست که انتخابش کردی مسعولیت هم هم دارهبنظر من کار پدرها سختترهکار ...

منم مادرم ولی واقعا درست میگین پدرها خیلی گناه دارن مسئولیت شون سنگین تر هست چون سرپرست هستن ووظایف بیشتری دارن باید همه تلاش شون کنند تا بشه تا شرمنده نشن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان عزیزی که میگن مادری شغل نیستحتی تو انگلیسی هم شغلهوقتی میگن چیکاره ای میگن I'm a mom😁پس اینق ...

من کتابای زیادی نوشتم هرجا ازم میپرسن چه کاره ایی میگم با افتخار یه مادرم که نویسندگی هم میکنم

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

منم مادرم ولی واقعا درست میگین پدرها خیلی گناه دارن مسئولیت شون سنگین تر هست چون سرپرست هستن ووظایف ...

این رو فقط کسایی که سرپرست خانواده ان درک میکنن

خونه هرررررچقدر مارمنی استرس کار بیرون رو نداره قابل قیاس نیست

دوستان عزیزی که میگن مادری شغل نیستحتی تو انگلیسی هم شغلهوقتی میگن چیکاره ای میگن I'm a mom😁پس اینق ...

عه...پس گربه ها خرگوش های پرنده های ماده و...هم شاغل هستن

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

معلم های ادبیات خیلی مهربونن اکثراً

شاید به خاطر لطافت درسشونه😅

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
یه شغل پر از عشق

پس اینطوری پدر بودن هم شغله، عمه بودن هم شغله، پدربزرگ بودن هم شغله و...

به نظرتون مسخره نیست؟؟

نویسندگی که گفتید خیلی شغل قشنگ و باارزشیه

ولی کسانی که این رو جا انداختن که مادر بودن شغله باعث شدن زن بعد تولد فرزندش هویت اصلی خودش رو فراموش کنه و تمام هویت و وجودش رو به وجود بچه اش گره بزنه که این خوب نیست.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بله جایگاهش بسیار محترمه و سختی هاش زیاداما شغل نیست، شغل یعنی چیزی که ازش درآمد داری

🤷‍♀️🤷‍♀️ چقدر زن ستیز داری

فک کنم شما همونایی هستی که به خانم خانه دار میگی بیکار و مصرف کننده

میتونم ازتون سوال بپرسم؟

بله حتما بفرمایید

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
عه...پس گربه ها خرگوش های پرنده های ماده و...هم شاغل هستن

جالبببب بود

زبان حیوونارو که یاد بگیرم ازشون حتما میپرسم باحاله بدونیم اونا چی فکر میکنن

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
🤷‍♀️🤷‍♀️ چقدر زن ستیز داریفک کنم شما همونایی هستی که به خانم خانه دار میگی بیکار و مصرف کننده

ربطی نداره

حتی خانه داری هم شغله

ولی قبول کنیم که مادر بودن شغل نیست یه نقشه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️