2777
2789
عنوان

کیا رژیم دارن

96 بازدید | 17 پست

چه رژیمی مر گیرید متاسفانه من طی شش ماهه گذشته پرخوری عصبی گرفتم و به ۸۴ رسیدم

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کالری شماری

جواب داد؟

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

من یک دائم الرژیمم😅🤚

فستینگ و کالری شماری

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

من یک دائم الرژیمم😅🤚فستینگ و کالری شماری

چند کیلویی

آفرین که رعایت می کنی

ببین توی اینیستا بزن ملیحه حبیبی

این رژیم و ورزش کرد توی ۶ ماه از ۸۶ رسید ۵۳

اصلا بدنش نیفتاد، فست نگرفت، وعده های غذایی و ویتامین و مکمل هایی که استفاده میکنه و همه رو گذاشته

چند کیلوییآفرین که رعایت می کنی

۷۰ ام لاغر نیستم خیلی😅 ولی همیشه رعایت میکنم 

من لاغر تر از ۶۸ ۷ اصلا بهم نمیاد چون تو پرم زود لاغریم به چشم میاد

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

ببین توی اینیستا بزن ملیحه حبیبیاین رژیم و ورزش کرد توی ۶ ماه از ۸۶ رسید ۵۳اصلا بدنش نیفتاد، فست نگر ...

اخه من اصلا ورزش نمی کنم

من الان ده ساله که همیشه یه جوری غذا خوردم انگاری که تو رژیمم، یعنی سبک زندگیم شده نه این که موقتی بخوام رژیم بگیرم ، ده سال پیش ۷۳ بودم و یه آدم پرخور که اصلا رعایت نمی‌کرد اما دیگه دیدم خیلی از هیکل افتادم و به عنوان یه دختر جوون ۱۸ ساله اصلا اعتماد به نفس نداشتم، شروع کردم مراقبت کردن و الان سال هاست که دیگه اضافه وزن ندارم و ۵۰ کیلو ام، همین چند وقت پیش متوجه شدم که ۵۱ شدم خیلی ناراحتم کرد ، یکم سفت و سخت تر به خودم گرفتم الحمدلله دوباره ۵۰ شدم البته اگه ۴۹ نشده باشم 🤕 اما به کل تصمیم اینه عوض رژیم کمتر خوردن رو بزار سبک همیشگی زندگیت