چه رژیمی مر گیرید متاسفانه من طی شش ماهه گذشته پرخوری عصبی گرفتم و به ۸۴ رسیدم
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
ببین توی اینیستا بزن ملیحه حبیبیاین رژیم و ورزش کرد توی ۶ ماه از ۸۶ رسید ۵۳اصلا بدنش نیفتاد، فست نگر ...
اخه من اصلا ورزش نمی کنم
من الان ده ساله که همیشه یه جوری غذا خوردم انگاری که تو رژیمم، یعنی سبک زندگیم شده نه این که موقتی بخوام رژیم بگیرم ، ده سال پیش ۷۳ بودم و یه آدم پرخور که اصلا رعایت نمیکرد اما دیگه دیدم خیلی از هیکل افتادم و به عنوان یه دختر جوون ۱۸ ساله اصلا اعتماد به نفس نداشتم، شروع کردم مراقبت کردن و الان سال هاست که دیگه اضافه وزن ندارم و ۵۰ کیلو ام، همین چند وقت پیش متوجه شدم که ۵۱ شدم خیلی ناراحتم کرد ، یکم سفت و سخت تر به خودم گرفتم الحمدلله دوباره ۵۰ شدم البته اگه ۴۹ نشده باشم 🤕 اما به کل تصمیم اینه عوض رژیم کمتر خوردن رو بزار سبک همیشگی زندگیت