2777
2789

میخام ماهانه ی مقدار پس انداز کنم

سکه پارسیان بخرم، شرایط خرید و فروشش چجوریه

درصدی، یا ی مبلغ خاصی کم و زیاد میکنن

قبلا آب شده میگرفتم خیلی خوب بود، با قیمت 3 تومن طلا، موقع فروش گرمی 10 هزار تومن کم کرد

الان دیگه پولم ب اب شده نمیرسه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین بستگی به انصاف طلافروش داره، ولی در اصل پارسیان اجرت و مالبات و... نداره، فقط پول بسته بندیشه که بین 50 تا 100ت روی هر دونه پارسیانه، ببین به نظرم بگرد ببین کدوم طلا فروش فقط پول بسته بندی میگیره، همیشه از همون بخر و به خودشم بفروش. 

موقع خرید پول طلا به علاوه وکیوم میدی 

موقع فروش فقط پول طلا ازت برمیدارن 

من تاحالا مشکلی برای فروختنش نداشتم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
ببین بستگی به انصاف طلافروش داره، ولی در اصل پارسیان اجرت و مالبات و... نداره، فقط پول بسته بندیشه ک ...

اگه طرف با انصاف باشه هم به قیمت تابلو برمیداره. 

من به شخصه مشتری یه طلافروشم برای پارسیان، وقتی ازش میخرم 50ت پول وکیوم میدم و خود پارسیان هم به قیمت تابلو بر میدارم، وقتی هم میخوام بفروشم ازم به قیمت تابلو برمیداره. یعنی این وسط فقط پول بسته بندی رو من میدم. 

ببین بستگی به انصاف طلافروش داره، ولی در اصل پارسیان اجرت و مالبات و... نداره، فقط پول بسته بندیشه ک ...

ی آشنا دارم آدم درستی هست، میرم یش همون 

قبلا ی ربع سکه مامانم فروخت، چون قدیمی بود گف باید ببرم جایی دیگه، هر چقد برداشت فقط 50 کم میکنم