2777
2789
عنوان

چرا من از هیچی شانس ندارم

65 بازدید | 8 پست

چقدر خوشحال بودم وقتی تست بارداریم مثبت شد همیشه فکر میکردم همینکه مثبت بشه تمومه تا الان اطرافم کسی هم سن و سال من ندیدم سقط کنه منم خوشحال خوشحال خیلی بد خورد تو ذوقم دیگه میلی به زندگی ندارم نمیدونم چرا خدا هیچ وقت نمی‌خواد من شاد باشم تا اومدم برا چیزی شادی کنم زد خرابش کرد به هفته است سیسمونی نگاه میکنم به خونریزی افتادم اصلا حالم خوب نیست از همه گله دارم دوست دارم اصلا نباشم این همه سختی تحملش برام سخته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵شما علتش چی بود منم از این میترسم

شوارم ضعیفه

بایه راهکارهایی قویش کردن، یکی دارم، سر دومی باز درگیرم

کارش سخت شده ، زیاد سر کاره، نمی شه اون چیزهایی که میخوام رو به خوردش بدم

شما رو باید ارجاع داده باشن به ژنتیک....ژنتیک چی گفت؟

گلم من شوهرم ۹۰ درصد اسپرم هاش شکل طبیعی ندارن،  خودم با تقویت شوهرم یه پسر دارم الان

۵ سال توی مراکز ناباروری بودم

گلم من شوهرم ۹۰ درصد اسپرم هاش شکل طبیعی ندارن، خودم با تقویت شوهرم یه پسر دارم الان۵ سال توی مراکز ...

منم شوهرم واریکوسل عمل کرد خیلی ضعیف بود دارو خورد خوب شد دیگه نمیدونم