2777
2789
عنوان

روز تولدم بود ولی

184 بازدید | 36 پست

من برا خواهرا و برادرم همیشه یادم بود تولدشونه و خیلی برام مهم بود اون روز ک یجوری خوشحالشون کنم..سه تاشون تابستون تولدشون بود دوتاش مرد یکیش شهریور هر سه تا رو خودم کیک گرفتم کادو گرفتم خانواده رو جمع کردم خونه مامانم اینا و سوپرااایز...تولد خودم مهر بود

ولی ب خودم ک رسید هیشکی یادش نبود بجز شوهرم

اونم وقتی سفر بود یه جایی ک آنتن نداشت 

ب خاطر من سه ساعت دنبال جایی میگشت ک آنتن داشته باشه بهم زنگ بزنه برام استوری بزاره

اون ک استوری گذاشت خانوادمم تبریک گفتن بهم

اون روز خیلی دوس داشتم دورم کمی شلوغ باشه ب مامانم نگفتم میرم خونش خواهرم زنگ زده بود غذا چی پختی گفتم هیچی نپختم یه کم سردرد داشتم میخوام برم خونه مامان..گف من ب مامان گفتم بیاد خونم پس کنسلش میکنم خودم میام اونجا

خلاصه من رفتم خونه مامانم همه بودن

هر لحظه منتظر بودم سورپرایزم کنن😁

دیدم هیچ خبری نیس ..اون خواهرم یهو غیب شد دو ساعت گفتم یحتمل رفته کیک بخره..با خودم خنده های ریز ریز میکردم

با خودم میگفتم نمیدونن من متوجه شدم میخوان سورپرایزم کنن

خلاصه خواهرم بعد از دو ساعت اومد تا ناخناشو ژلیش کرده پیش آرایشگاه نزدیک خونه مامانم

دختر خواهرم گف خاله راستی امروز تولدته تولدت مبارک داداشم گف ااا تولدته؟ و هیچی نگف بعدش حتی تبریک

اون خواهرم ک همیشه خونمه هم گف واقعا تولدته پاک یادم رف خوبه گفتی شوهرت برات استوری کرده خلاصه خواهرام اونموقع شب برام استوری گذاشتن

و اون خواهرم گف من برم خونم تو نمیخوای بری..گفتم چرا..دیگه هرکی راهی خونش شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرداش شوهرم از سفر اومد

میدونست روز تولدم خونه مامانم بودم

بهم گف فک کنم کلی کادو گیرت اومد

خیلی خجالت کشیدم 

گفتم ن..حتی کیک هم نگرفتن

خیلی تعجب کرد ولی چیزی نگفت

عصر زنگ زد خانوادم ک بیان خونمون برا تولدم.. کیک برام گرف...بساط کبابو پهن کرد و یه اسپیکر بزرگ هم اورد و برام جشن گرف..حتی اون روز هم کسی بهم کادو نداد ..نمیدونم چرا..همشونم اوضاع مالی خوبی داشتن

من ب خاطر کادو نبودم ب خاطر این ک خوشحال بودن من اصلا برا کسی جز شوهرم مهم نبود خیلی متعجبم کرد..منی ک انقد خوشحالی بقیه برام مهم بود .. جلو شوهرم خجالت کشیدم خیلی..آخه خیلی سنگ خانوادمو ب سینه میزدم..روز تولدشون شوهرمو کارتشو خالی میکردم ک اونا خوشحال بشن ولی دریغ از یه کم جبران...

ولی درس خوبی بهم دادن

هیچ کس غیر از شریک ادم هرچقدم بد باشه تو زندگی دلش برات نمیسوزه...شوهرم اون روز دلش برام از ته دل سوخت ..اصلا هم ب رو خودش نیاورد کم کاری خانوادمو

یاد گرفتم سنگ هیچ کسو ب سینه نزنم..دیگه هم برا هیچ کس تولد نمیگیرم چون در قبال محبتی ک کردم هیچی دریافت نکردم..

خیلی اون روز برام مهم بود

اسی جونم تولدت مبارک عزیزدلم الهی که صدوبیست ساله بشی😘 

خیلی خوب شد که فهمیدی خوشحالم برات

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اسی جونم تولدت مبارک عزیزدلم الهی که صدوبیست ساله بشی😘 خیلی خوب شد که فهمیدی خوشحالم برات

مرسی گلم آره ولی دوس داشتم دوستم داشتن همونقدی ک من دوسشون دارم