2789
عنوان

شوهر سمی

550 بازدید | 33 پست

سلام شوهرم دست بزن داره متاسفانه همش اعصابش خورده سر چیزای مسخره دعوا راه میندازه تموم شدم واقعا یک بچه پسر ۱.۵ ساله هم دارم به نظرتون درست شدنیه؟ 

اگه طلاق بگیرم میتونم بچه رو پیش خودم نگه دارم؟ حتی بعد از هفت سالگی ؟ 

مهریه سالی چند تا سکه نیفته ؟ 

میتونم مهریمو ببخشم بعد هفت سال نتونه بچه رو ازم بگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگر بخوای بچه رو برای همیشه پیش خودت نگه داری باید به دادگاه ثابت کنی که شوهرت مشکل اعصاب داره و صلاحیت نگه داری بچه رو نداره و حضانت بچه رو ازش بگیری 

یا اینکه مهریه رو ببخشی و حضانت دائمی بچه رو به همراه وکالت بلاعزل ازش بگیری 

یا اینکه تا هفت سالگی بچه رو بگیری شاید بعداً خودش بچه رو بده کلا بهت خودش می‌تونه نگهداری کنه 

شغل ندارم ولی اگه نیاز باشه میرم سرکار

من ۱۵ ساله ازدواج کردم 

شوهرم یه مرد  نفهم،بداخلاق،بی پول 

الان جونم به لبم رسیده،سر سفره صبحانه داشتم فکر میکردم من با این هیچ آینده ای ندارم خدایا قراره این موجود رو تا آخر تحمل کنم

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

اگر بخوای بچه رو برای همیشه پیش خودت نگه داری باید به دادگاه ثابت کنی که شوهرت مشکل اعصاب داره و صلا ...

خودش شرایط ندارن که نگه داره ولی مطمئنم سر لجبازی با منم شده میاد دادخواست حضانت میده

خودش شرایط ندارن که نگه داره ولی مطمئنم سر لجبازی با منم شده میاد دادخواست حضانت میده

خب دادخواست دادن مهم نیست باید شرایط نگهداری رو داشته باشه وقتی به تو بخواد مهریه بده باید از لحاظ مالی بتونه بچه رو تامین کنه 

دادگاه بررسی می‌کنه که کدوم از طرفین شرایط نگهداری بچه رو دارن 

باز پیش وکیل هم برو 

نمیدونین چجوری قسط بندی میکنن

حتما فیس حقوقی شوهرت میزان درآمدش رو با سند و مدرک معتبر آماده پیش خودت داشته باش قبل از اینکه دادخواست طلاق بدی بسته به اینکه درآمد شوهرت چقدر باشه سالی یه سکه یا شاید نصف سکه بهار میدن 

وضع مالی شوهرت چه طوره ؟ درآمد ماهانه اش چقدره ؟

بعد از چند سال بچه دار شدی؟ به خاطر بچت طلاق نگیر .یا باید بچه نمیاوردی یا اینکه الان که داری دیگه بی خیال طلاق و جدایی باش.تو مسئول این بچه هستی .تو زندگیت گذشت داشته باش از کارا و رفتارای شوهرت.هرکار کرد فدای سر بچم برات مهم نباشه.چشم رو هم بزاری میبینی که زود میگذره.برا خودتم یه هدف بزار پس انداز کن.تا در آینده که پسرت به سن دانشگاه رسید بعد خواستی جدا بشو.