2777
2789

اینو به عنوان کسی که از همون اول مشکل مالی نداشتم دارم میگم 

خدا شاهده همه چی پول نیست اول به خودتون نگاه کنید ببینید میتونید از پس بچه دار شدن بربیایید یا نه ؟ روح و روانتون سالمه اعصاب بچه داری دارید یا نه 

بخدا قسم از وقتی که چشممو باز کردم همش درحال کتک خوردن از مادرم بودم ، بابامم که قربونش برم اصلأ تو خونه پیداش نمیشد ، حسرت به دل موندم مامانم یکبار بیاد مدرسه نه اینکه وقت نداشته باشه نه بابا حوصلشو نداشت ، حسرت به دل موندم یکبار بهم دیکته بگن ، بخدا خودم دیکته مینوشتم چندتا غلط هم میذاشتم تا معلم شک نکنه که خودم از روش نوشتم 

بابا بخدا بچه آوردن فقط زاییدن نیست چندتا از همکلاسی های دانشگاهم خدا شاهده محتاج نون شب بودن باباهه پشت موتور میاورد میذاشت ولی همیشه غش غش خنده داشتن ، خانواده من نه مهر و محبتی نه حرفی نه چیزی هیچی 

نگید پول مهمتره بخدا مهمتر از اعصاب و روان سالم نیست 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.