الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋 همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم سوال داری بپرس
اگه اونم نیمچه توجهی داره که هیچ وگرنه فکرشو از سرت بیرون کن
فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋 همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم سوال داری بپرس
شاید باور نکنی 90 درصد پسر ا دقیقا شبیه دخترا هستش کارهاشون ولی بی احساس و بی هدف هستند ، چک کردنش نشونی عشق و عاشقی نیست یا پشیمون شدن فقط تو لیستش ذخیره هستی بعد چند سال بیاد یه سلام کنه بره
اگه اونم نیمچه توجهی داره که هیچ وگرنه فکرشو از سرت بیرون کن
روش کراش بودم بهم درخواست داده اول رد کردم اما شب دوباره درخواست داده و قبول کردم تا الان داشتیم حرف میزدیم واقعن عاشق ۴ سال پیگیره ولی خانواده به شدت مخالف هم خانواده من هم اون چی کار کنم
روش کراش بودم بهم درخواست داده اول رد کردم اما شب دوباره درخواست داده و قبول کردم تا الان داشتیم حرف ...
عزیزدلم پسر خوبیه ؟ چرا مخالفن؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله پسر از همه لحاظ اوکی خانواده ها با هم مشکل دارن و مشکلشون واسه الان نیست مال خیلی وقت پیشه متاسفانه هر دو کینی یعنی اگه بابای من بابای طرفو ببینه کتک کاری میکن در این حد
بله پسر از همه لحاظ اوکی خانواده ها با هم مشکل دارن و مشکلشون واسه الان نیست مال خیلی وقت پیشه متاسف ...
الهی چه سخت...
پس اول باید رفع کدورت کنین ماهم اینطوری بودیم وقتی ازدواج کردیم خانواده ها مشکل داشتن ولی ما اشتی شون دادیم
1
5
10
15
20
25
30
35
40