زندگیخوبمن مدیر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7130 عنوان یه چیزی بپرسم نمیخندین | مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 20 پست چشات کفر ایمانه یعنی چی خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️ 1404/07/25 | 08:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سادیار عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 7846 قدیم میگفتن چشات سگ داره این جدید بود هر کی گفته مخ زن اعظم😂 چه چیزها چشات سگ داره دیگه چیه؟؟😅 یاد کسانی که هرگز تکرار نمیشوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏
زندگیخوبمن مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7130 متاسفانه درسته اکثر دخترا هم کم سن و بی تجربه ،دو تا اینجوری میشنون ،براشون آخر دنیاس😐😐 بابا شوهرمه دوست پسر چیه البته منم سن زیادی ندارم گول میخورم راست میگی 😑 خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️
زندگیخوبمن مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7130 بیشتر به فارسی دری میخوره تا فارسی ایرانی 😂😁 احتملا اهل کشور افغانستان طرف حواست باشه😁🌱 بابا شوهرمه فامیلیم باهم خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️
مامان2خترگلیام عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 2418 بابا شوهرمه دوست پسر چیه البته منم سن زیادی ندارم گول میخورم راست میگی 😑 جسارت نمیکنم بهت بانو کلی گفتم ،خودت تا ته خط بخون منظورمو
سادیار عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 7846 یغنی همین که اسی گفت😂 اوهوم مثلا پسره میخواست بگه چشماتو میبینم سگ میشم ؟یا سگ چشاتم ؟من الاغتم فقط قبول کن😅 یاد کسانی که هرگز تکرار نمیشوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏