2777
2789
ابنو زیاد شنیدم ولی این حس رو از همسرم تا حالا نکرفتم فکر کنم اتفاقا پررو باشم خوشش نمیاد

بپرس ازش 

درمورد این چیزا صحبت کنید 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ابنو زیاد شنیدم ولی این حس رو از همسرم تا حالا نکرفتم فکر کنم اتفاقا پررو باشم خوشش نمیاد

شاید خجالت میکشه بروت بیاره ولی حتما دوست داره زودتر راحت باشی باهاش

سلامتی و خوشبختی دخترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون موقع یا قبلش؟؟

قبلش 

کلا درمورد رابطه صحبت کنید 

چیا هر دو دوست دارید و چیا دوست ندارید 

دوست دارید چه تایمی باشه و چه جوری باشه 

بخش مهمی از زندگی رو تشکیل میده 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بسته به حال روحی خودتون  داره 

بسته به زمان نیست

باید تمرین کنی خودتو دوست داشته باشی

باید تمرین کنی لذت ببری

باید قبلش تحریک بشی

باید  کلا از خشک بودن خارج بشی

از قبلش باید روحی و جسمی  باید آماده باشی

ابن حس رو  یه حس طبیعی  بدونی

خودتو شایسته تفریح و لذت بردن بدونی

از هرچیزی که بیشتر لذت میبری رو بهش بگو گلم

قبل رابطه میگم ولش کن همون موقع بهش میگم. همون موقع میگم الان وقتش نیست بعدا میگم بعدش هم میگم الان حسش نیست😅 

بهترین زمان خرف زدن در این مورد کیه واقعا؟ 

برا من خیلی طول کشید یکسالی شد

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس