2777
2789
عنوان

توروخدا کمک کنین 😭😭

168 بازدید | 9 پست

دیشب مادر پدر بزرگ شوهرم فوت شده الان زنگ زدن گفتن من با مادر شوهرم قهرم 

شوهرم میگه برای اینکه ناراحتی پیش نیاد تو نیا

ولی می‌خوام برم آخه یکی از فامیل های مادری شوهرم که الانم اونجآست با شوهرم به زمانی دوست بودن و قرار به ازدواج بود 

چیکار کنم منم با خودش ببره؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ک نباید میزاشتی کارت به قهر با مادر شوهرت بیفته 😑

دوما مگه مرده پرستی که فقط کسی بمیره بری

سوما شوهرت مگه قراره بره قسمت خانم ها انیقدر شلوغه که اون خانومه را از کجا ببینه و حرف بزنه

متوجه نشدم دقیقا ولی

به نظرم بیخیال شو، نمیخوان باشی اصرارت بی معنیه

تو مراسم ختم دیگه فک نکنم کسی بخواد جانی دپ تورو بقاپه

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

بگو اونقدری شعور دارم که تو مراسم ختم بقیه حتی اگه مادرتم چیزی گفت دعوا راه نندارم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

بگو اونقدری شعور دارم که تو مراسم ختم بقیه حتی اگه مادرتم چیزی گفت دعوا راه نندارم

👏🏻

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

به خاطر احترام باید بری اینو به شوهرتم بگو تا مادرشوهرتم ببخشه شما را و اینکه شوهری که فکر میکنی با به دیدار با دوست سابقش از دست میره همون بهتر که از دست بره واقعا خودتو برا این چیزا زجر میدی فکر نکنم کسی تو ختم نقشه برای تاج و تخت شما کشیده باشه